Beklenen oyundan yeni gelişmeler

CHIP Online
19-07-2011, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Herkesin büyük bir merakla beklediği dev oyundan, tüm oyuncuları yasa boğacak bir haber geldi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bekl ... lismeler_28072.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Oyun severlerin ziyadesiyle sevdiği ve çıkardığı her oyunuyla, oyun piyasasına damgasını vurmuş olan Elder Scrolls serisin son oyunu, hazırlıklarını sürdürüyor.

Herkesi heyecanlandıran ve seriyi çok daha epik bir hale getirecek olan oyundansa, serinin takipçilerini üzecek bir haber geldi. Bethesda'nın yapımcısı Craig Lafferty, GamePlanet'a verdiği bir röportajda, Elder Scrolls Skyrim için herhangi bir demo yayınlamayacaklarını açık bir şekilde söyledi. Birçok oyun severi üzen bu haberin sebepleriyse Lafferty için fazlasıyla geçerli.

"Bu büyüklükteki ve karışıklıktaki bir oyun için sadece bir demo yapmak, onu hiçe saymak olurdu. Her şeyi bir kenara bırakıp bu demo'yu ürettiğimizi düşünseniz bile; böyle bir oyunun oyuncuları çekecek bütün özelliklerini tek bir demo'ya sığdırmamız imkansız. Ayrıca üreteceğimiz demo inanılmaz dosya büyüklüklerine sahip olur." diyen Lafferty, bir yandan bizleri üzse de bir yandan da Skyrim'in ne kadar detaylı ve kaliteli bir oyun olacağının sinyallerini de vermekten geri kalmıyor.

2006 yılındaki Oblivion zaferinden sonra, bakalım Skyrim oyun piyasasına ne gibi bir darbe vuracak. Oyun, 11 Kasım 2011 tarihinde raflardaki yerini almayı bekliyor.


Tüm konu: Beklenen oyundan yeni gelişmeler

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Skyrim, Oblivion'dan çok daha iyi olabilecek mi?