Beklenen oyunun sır perdesi kalkıyor!

CHIP Online
24-04-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uzun zamadır beklenen oyunun sır perdesi kalkıyor: İşte hikayesi, oynış özellikleri ve fazlası...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bekl ... kalkiyor_26541.html

Resimlerle: Warhammer Online: Age of Reckoning

Warhammer 40k ismiyle oyun yapma hakkını elinde bulunduran Relic firması, geçtiğimiz günlerde firma adına Ben Biggs'in NOW Gamer'a verdiği röportajla birlikte yeni oyun hakkında bilgiler verdi. Biggs, röportajda bu çok beklenen oyunun temasının yanı sıra, oynanış özelliklerine de değindi.

Oyun, yine Relic stüdyolarının klasik eğlence anlayışını barındırırken, Space Marine'in aynı evrende geçen ilk FPS olacağı biliniyor.

İmparatorluk Denizcileri'nden en cesur olanları, süper silahlardan birini çalmaya çalışan Orkları durdurabilmek için Titan üretim tesisine gönderiliyorlar. Çok zaman geçmeden, Orklara toplu bir katliam uygulanıyor ve Denizciler, bu olaydan sonra planın arkasında Chaos kuvvetlerinin olduğunu anlıyorlar. Bunun üzerine de komuta zincirini kırmak gerektiğini düşünüyorlar.

Oyundaki düşmanlar ayrıca çeşitli yapay zekâ ve taktiksel tarzlara sahip. Orkların daha yavaş tepki verip toplu bir şekilde saldırmalarına karşılık, Chaos kuvvetleri, saldırmadan önce düşünüyorlar ve oyuncunun arkasına sızıp uygun zamanı kolluyorlar.

Dünya çapında çoğu oyuncunun büyük bir heyecanla beklediği Warhammer 40k: Space Marine, hayatında RTS (Real-Time Strategy (Gerçek Zamanlı Strateji)) türünde oyun oynamamış olan oyuncular için de güzel bir başlangıç olacaktır.

Tüm konu: Beklenen oyunun sır perdesi kalkıyor!

İzleyin: DOOM, hesap makinesinde!

Resimlerle: Warhammer Online: Age of Reckoning

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz de bu oyunu bekleyenlerden biri misiniz?

clairvoyant
25-04-2011, 11:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Çıksında bi an önce alalım, bilim kurguyu her zaman sevmişimdir ^^