Belkin'den sürpriz satın alma!

CHIP Online
28-01-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dev teknoloji şirketi, diğer bir dev şirketi satın almaya hazırlanıyor! İşte o iki şirket...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bel ... tin-alma_38347.html

Resimlerle: Eskiden kalan 10 harika teknoloji şirketi logosu

Bağlantı ve ağ konusunda uzmanlaşmış firmalardan birisi olan Belkin, yaptığı bir açıklama ile yine en az konu hakkında onun kadar uzmanlaşmış ve tanınan firmalardan birisi olan Linksys'i, Cisco'dan satın almaya hazırlandığını açıkladı.


Açıklamaya göre Belkin, Cisco'ya ait olan "Home Networking Business Unit" kısmını, içerisinde bulunan tüm ekipman ve çalışanlarıyla birlikte satın almaya hazırlanıyor ki tüm bunlara Linksys de dahil. Basına yapılan açıklamadaysa, firma olarak Linksys markasını ve hali hazırda bu marka adı altında üretilmiş olan tüm ürünleri desteklemeye devam edeceklerini dile getiren Belkin, satış süreci sonlandığında, Birleşik Devletler üzerinde bulunan tüm ev ve ufak işyeri ağ pazarının yüzde 30'una sahip olacaklarını beyan etti.


Belkin'nin CEO'su olan Chet Pipkin ise yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti; "Satın almanın gerçekleşeceğini bildirdiğimiz bu açıklama nedeniyle çok heyecanlıyız. İki firma da birçok ortak noktada birleşiyorlar. Linksys ile Belkin'nin küçük iş yeri kullanıcıları ve servis sağlayıcılarının alanlarını büyük oranda geliştireceğiz."


Belkin tarafından yapılan basın açıklamasında, "Home Networking Business Unit" için ne kadar paranın gözden çıkartıldığı hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, satışın Mart 2013'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Tüm Konu: Belkin'den sürpriz satın alma!

Resimlerle: Eskiden kalan 10 harika teknoloji şirketi logosu

Kaynak: www.chip.com.tr