Beyaz eşya ve ev aletleri bakım teknik servis

mediack
24-11-2018, 23:46   |  #1  
mediack avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2018

Teknolojinin hızlı yükselişi hayatımızın her noktasına teknolojik cihazları da soktu. Teknolojik cihazların hızlı ivmesinin yanı sıra insanların da hayatında bir çok kolaylık sağladığı için tercih sebebi olması günlük hayatımıza hızlı bir şekilde yerleşmesini sağladı. Bu aletler bir hayli hassas oldukları için düzenli bakımları yapılmasının gerekmektedir. Bu cihazlar günümüz teknolojisinin verdiği en büyük hizmetlerin başında gelmektedir. Elektronik eşyalar sıkça kullanıldığı için bu sıklığa oran ile arızada vermektedir. Bu tür durumlarda karmaşık ve herkesin anlayacağı türden cihazlar olmadığı için bu işin ehli servislere ihtiyaç duyulmaktadır. Sadece arıza durumunda değil  aynı zaman da kulanmış olduğunuz teknolojik aletleri daha kullanışlı ve konforlu hale getirmek içinde bir çok servis hizmet vermektedir.

20 yılı aşkın tecrübesi ve bilgi birikimi ile servisi.com.trgünlük hayatınızda karşılaşa bileceğiniz klima, kombi, ev aletleri, elektronik aletler sorunları yerinde ve hızlı çözüm üretmektedir. Arçelik klima, Beko klima, Bosch klima, Alarko klima gibi önden gelen bir çok klima üretici marka ile birlikte 30’ dan fazla klima markasında teknik destek, arıza giderme ve montaj alanlarında hizmet veren firma müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Arçelik kombi, ariston kombi, Bosch kombive sayamayacağımız bir çok markada kombi bakım, kurulum, montaj ve teknik servis alanında da hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti adına maddi karşılığı düşük ya da yüksek fark etmeksizin her türlü ev aletlerini bakım ve tamirini yapan servisi.com.tr Türkiye pazarında olan her üretici firmanın ürünlerinin teknik servis ve bakımını yapabilmektedir. Alanında uzman kadrosu ve tecrübeli ekibi ile hizmet veren firma her çeşit teknolojik soruna çözüm üretmektedir. Bir çok mutlu müşteri ve olumlu referans sahibi olan bir firma her geçen gün gücünü güç katıp müşterilerine daha iyi hizmet vermenin arayışı içerisindedir.

Elektronik alanında Lg, Profilo, Samsung, Siemens gibi bir çok ünlü markanın teknik servis ihtiyacını karşılayan firma Akdeniz, Doğu, Ege, Güneydoğu, Anadolu, Karadeniz ve Marmara da temsilcikleri bulunmaktadır. Hem bölge bazlı  hem de şehir bazlı teknik servis ve bakım onarım hizmeti veren firma kombiden televizyona küçük ev aletlerinden klimaya kadar her alanda müşterilerinin gereksinim ve ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Bir çok yerel ve kurumsal olmayan firmaların aksine uygun fiyatlar ile hizmet veren servisi.com.tr firması her yıl 500.000 binden fazla bakım onarım ve alanında uzman teknisyenleri ile her bölgede kaliteli işçilik sağlamaktadır. Bakım onarım ve rutin bakımların yanı sıra cihaz temini ve montajı konusunda da oldukça makul fiyatlara hizmet veren firma gün geçtikçe müşteri kitlesini artırarak büyümeye devam etmektedir. Proje sorumluları sayesinde aldığınız hizmetin her aşamasında denetleyen ve memnuniyet garantisi prensibi ile çalışan firma her şehirden, her bölgeden sizin isteklerinize yanıt vermeye devam ediyor.

Sitesinde yer alan arıza rehberi ile beyaz eşya arızaları, klima arızaları, kombi arızaları, ev aletleri arızalarını kendiniz tespit edilmeniz adına güzel düşünülmüş ve oldukça kullanışlı bir rehber. Arıza rehberinin yanı sıra bir çok ünlü marka ve modellerin hem beyaz eşya hem kombi hem de klima arıza kodları ile size büyük bir kolaylık sağlıyor. Beyaz şey kullanımı tamiri ve bakımı alanında bir çok püf nokta veren site bir çok teknik işleminde nasıl yapıldığı konusunda oldukça geniş ve anlaşılır bir kütüphaneye sahip. Servisi.com.tr sitesini ziyaret ederek bu bilgilerden oldukça kolay bir şekilde sizler de faydalana bilirsiniz.