Beyond Enemy Lines - Gizliliğe Dayalı FPS -Yakında

ice_bergs
18-07-2016, 14:42   |  #1  
ice_bergs avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Herkese Merhaba,
Hatırlar mısınız 2000 yılında Project IGI isimli bir oyun çıkmıştı. Bilmeyenler lütfen internetten baksın. Gizliliğe dayalı bir FPS oyunuydu. Fakat gerektiğinde ağır çatışmalara da giriyorduk.
Videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=9fBEd4e0-_M

2003 yılında oyunun 2.'si çıktı. Oyunda her yönden gelişme vardı. Multiplayer desteği ve kendi haritanı yapma özelliği vardı. Fakat hakettiği ilgiyi asla göremedi ve oyunun devamı gelmedi. Buna rağmen hala multiplayer oynayan oyuncuları mevcut.
2. oyunun videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=gj3EW7SZvxc

Her neyse bu kadar ön tanıtım yeter. Asıl konumuz: Beyond Enemy Lines. Oyun şuanda yapım aşamasında. Bu oyun bilinen bir yapımcı tarafından yapılmıyor. Polygon Art isimli bir oyun stüdyosu. Aslında bakarsanız bu oyun stüdyosunda sadece 1 kişi çalışıyor; adı Daniel. Tek kişi olmasına rağmen kendisi büyük işler başarıyor. Unreal Engine'in son sürümünü kullanarak Beyond Enemy Lines'ı geliştiriyor.
Bu oyun Project IGI'nın ilk oyunundaki görevlerin, bölümlerin aynısını barındıracak, tabi ki daha gelişmiş bir oyun motoru, gelişmiş yapay zeka vs. Bunu Project IGI'ın Remastered versiyonu olarak da düşünebilirsiniz. Fakat sadece bununla sınırlı değil, oyuna Project IGI'da olmayan ek görevler de eklenecek ve geliştirilecek.

Oyuna dair her şeyi ve oyunun yapım sürecini kendi facebook sayfasından takip edebilirsiniz:
https://www.facebook.com/ProjectColdWar

Daniel şu anketin de doldurulmasını rica ediyor. Oyunun geliştirilmesini etkileyecek, kritik bir anket. Fiyatı, oyuna neler eklenmesini istediğinizi vs. yazıyorsunuz.
https://de.surveymonkey.com/r/ZGS7FBD

Kendisiyle sürekli görüşme halindeyim, hatta oyuna Türkçe altyazı desteği ekleme konusunda da görüşlerimi kendisine iletiyorum. Oyuna Türkiye'den yeterince destek geldiğinde, razı olacağına inanıyorum.

Oyunun çıkış tarihi tahmini 2017'nin ilk çeyreği.

Oyunun başarılı bir şekilde geliştirilip Steam'de yerini bulmasını isterseniz facebook sayfası üzerinden yapımcıya desteğinizi iletin, sayfayı, gönderileri beğenin, oyunu arkadaşlarınıza tanıtın. Bu sayede hem yapımcıya moral olur hem de oyunun tanınmasını sağlayabilirsiniz.

Son Düzenleme: ice_bergs ~ 18 Temmuz 2016 14:42 Neden:
ice_bergs
14-08-2016, 14:58   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Arkadaşlar konuyla alakalı bir güncelleme yapmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde oyun Steam Greenlight'a ve Kickstarter'a sunuldu yapımcı tarafından. Bildiğiniz gibi Steam Greenlight'ta oyun oylamaya sunulur; oyun Steam'de yer alsın mı diye. Kickstarter'da ise yapımcıya maddi olarak destek olunur ve hedef bağışa ulaşması sağlanır. Bu sayede oyun hızlı bir şekilde başarıya ulaşır. Aşağıda Greenlight ve Kickstarter linklerini vereceğim. Kickstarter linkine girdiğinizde orada 3 Euro'dan 2500 Euro'ya kadar bağış seçeneklerini görebilirsiniz. En az 15 Euro bağışladığınızda oyuna sahip olabiliyorsunuz (Diğer bonuslar için Kickstarter linkini inceleyin). Proje şuanda Steam Greenlight'tan %88 Yeşil Işık aldı ve Daniel sizin de gerek oylarınızla gerek Kickstarter bağışlarınızla projeye desteğinizi bekliyor :)

Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=578267081
Kickstarter        : https://www.kickstarter.com/projects/551967118/beyond-enemy-lines

ice_bergs
21-02-2017, 17:17   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Arkadaşlar oyun Steam'de az önce yayınlandı :)

http://store.steampowered.com/app/523610/

ice_bergs
05-03-2017, 16:47   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Oyuna Türkçe altyazı geldi arkadaşlar :)