Biletler artık cebe gelecek!

CHIP Online
13-04-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Biletix'in yeni "Biletim Cepte" hizmeti, etkinlik biletlerini SMS olarak almanıza izin veriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... -gelecek_46536.html

Biletix işbirliği ile Turkcell'in "Biletim Cepte" servisi sadece Turkcell değil, tüm cep telefonu kullanıcısı eğlence tutkunlarına hizmet vermeye başladı. Türkiye'nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında önde gelen firmalarından Biletix, bundan böyle kullanıcılarına mobil bilet seçeneği sunacak. "Biletim Cepte" servisi, internet ya da mobil cihazlar üzerinden kolayca satın alınabilen biletler için teslimat sorununu da ortadan kaldıracak. Böylelikle Biletix müşterileri özel teslimat noktalarına gitmek ya da etkinlik girişinde kuyruk beklemek zorunda kalmayacak.


Kağıt bilete gerek yok


Turkcell ve Biletix'in ortak basın toplantısı ile duyurduğu işbirliği sayesinde Biletix'ten satın alnınan biletler, kullanıcının "Biletim Cepte" seçeneğini tercih etmesi durumunda, cep telefonuna SMS olarak geliyor. Biletix müşterilerinin etkinliği girebilmesi için gelen SMS'teki kodu etkinlik mekânına girişte görevlinin akıllı telefonuna okutması yeterli.


Herhangi bir abonelik gerektirmeyen Biletim Cepte servisinden tüm operatörlerin aboneleri yararlanabiliyor. Tüm cep telefonu modelleriyle uyumlu olan servisi kullanmak için akıllı telefona ihtiyaç yok. İlk etapta seçili etkinliklerde geçerli olacak uygulamanın kısa süre içerisinde çok daha yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Tüm Konu: Biletler artık cebe gelecek!

Kaynak: www.chip.com.tr