Bilge Adam dan aman diyeyim uzak durun!

sarkay
31-01-2013, 11:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005

Bilge adamdan yazılım sertifikasını hafta sonları kursuna katılarak almak için bilgi almak istedim ve izmir bilge adam şubesini aradım.Eğitimlere ocak ayının sonunda başlıyacaklarını söylediler. Bende daha sonradan işim dolayısı ile antalya ya taşınmak zorunda kaldım.Taşındıktan sonra kendileri beni aradılar ben ise Antalya Bilge Adam şubesinde eğitimime devam edeceğimi söyledim.İzmir bilge adam bana eğer izmirden erken kayıt yaparsam Antalya ya aktarım yapabileceklerini ve böylelikle de indirimden faydalanabileceğimi söylediler. Buna binaen bende 400 tl yatırdım.

Ocak ayı geldiğindekimse beni aramadı.Merak edip aradım acaba eğitimin akibeti nedir diyerek,Bana hafta sonu kurslarının açılmayacağını ve paranın tamamını yatırmam gerektiğini söylediler.Bense kaydımı sildirmek istediğimi söyledim. Bundan sonra bana ektradan Ücret çıkardılar ve durmadan da mesaj,mail atıyorlar telefon edip sürekli icralık olacağımı söylüyorlar.,


Yani neticesinde ben Almadığım eğitim için400 TL ödedim ve icralık olmak üzereyim. Kimse başını sakın BİLGE ADAM İLE YAKMASIN!