Bilgiaktif - Aktif Bilgi Sitesi

bilgiaktif
15-12-2015, 15:19   |  #1  
bilgiaktif avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Bugün sizlere aktif bilgi sitesi sloganı ile yayın hayatına başlayan, içeriğinde bilgi odaklı makale ve haberlere yer veren, hızlı, kullanımı kolay ve dinamik yapısıyla dikkat çeken bilgiaktif.com adlı internet sitesini tanıtacağım. Site, geçtiğimiz ay yani Kasım 2015'de yayına başladı. İçeriği Türkçe olan bu sitede bilgi içeren birçok konu hakkında yazılar yayınlanıyor. Bunlardan bazıları ise; iPhone haberleri ve gelişmeleri, güncel teknolojiler, akıllı telefonlar, eğitim, sağlıklı yaşam, ekonomik analizler, kültür ve sanat eğilimleri, bilimsel anekdotlar, spor dünyası, yaşam, vb. kategorilerden oluşmaktadır. Bu kategorilerde yayınlanan içeriklere ziyaretçiler yorum yapabilmekteler. Elbette yapılan yorumlar önce editörler tarafından incelenmektedir. 

Akıllı telefonlardan ve tabletlerden sorunsuzca siteye girilebiliyor. Bilirsiniz, bazı sitelere mobilden girilmeye çalışıldığında ya sayfa yüklenmez ya da sayfa ekrana sığmaz. Bu sitede ise herşey olabildiğince iyi tasarlanmış. Görsel bir bütünlüğe sahip. Sayfalar arası geçiş sorunsuz. Site üzerinden aranılan bilgiye arama yapılarak da ulaşılabiliyor. 

Sizler de çeşitli konularda kendinize bir bilgi sitesi ararsanız, yukarıda bahsettiğim özelliklerden dolayı bilgiaktif.com'u ziyaret edebilirsiniz.

serbestbolge5
18-12-2018, 18:34   |  #2  
serbestbolge5 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Başarılar