Bilgisayar sebepsiz yere kendini resetliyor

OSMANHZRTR
22-02-2016, 16:31   |  #1  
OSMANHZRTR avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Sayfadaki ilgili yazıları okudum eğer doğru tahmin ettiysem macundan  sebep ısınıyor bu yüzden  bilgisayar kapanıyor bios tan sicakligina  baktım ( cpu +105.9f/+41.0 C ) olarak gördüm islemcinin  uzerindeki  macunu kontrol ettim hatta parmak attım ^_^  tamamen  kurumuş. Sıkıntı şu pc yi acinca  sıkıntı yok hiç birşey yapmasam  açık duruyor fakat google crhome  bile girsem hemen ince bir ses geliyor kasadan  (sanki fana  kaplo  takilmis  gibi ) ve 1 dk geçmeden pc kendini  resetliyor  . kasayı açtım güzelce temizledim  düzenledim  kablolari  fakat gene aynısını  yaptı anlicaniz  bilgisayarda  internete bile giremiyorum  bende biraz makalelere  baktım yardimci olabileceğinizi düşündüm şimdiden teskkurler.

Bu gün termal macun alıp tekrar denedim bilgisayarı kullanmayı kasadan gelen ses eskisi kadar sürmedi biostan  baktım sıcaklık ( +93.2°F / 34.0°C ) kadar düştü fakat eskisi kadar kısa surmesede  bir müddet sonra tekrar resetledi  kendini  başka alternatif fikri olan varmı ?
( Dip Not; işlemci fanı vs sabit olarak taktım macunu da ne ince ne kalın sürüm daha onceden de tecrübem  olduğundan  sebep zorlanmadim.)

Acaba bilgisayarda programs bi hata olabilirmi formata yönelik düşüncelerim var ?

Son Düzenleme: OSMANHZRTR ~ 22 Şubat 2016 16:38 Neden: