Bilgisayarı kapatıp açınca çalışan programların ça

Furkan Özkarslı
16-05-2018, 22:23   |  #1  
Furkan Özkarslı avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2018

Arkadaşlar bilgisayar yavaşlamıştı fomat attım; birkaç ay geçti. LoL açarken oyun bazen açılmıyor onarma yapmam gerekiyor ki önceden böyle bir şey olmuyordu. Onardığım halde girmiyor hatta girdiği zaman bilgisayarı kapatınca daha açılmıyor tekrar aynı şeyleri yapmam gerekiyor. Aynı şey diğer oyunlarda da geçerli. Assetto Corsa, CSGO, PUBG.

İşte internetten baktım araştırdım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaş Spyware Doctor kullanıp çözmüş ama o program artık çalışmıyor, lisanslanamıyor. İflas ettiler kullanamıyorum.
Combofix denedim bir şeyler sildi gene aynı fark yok ne yapmam gerekiyor? Oyunlar hepsi çalışıyordu bir şey oldu çalışmamaya başladılar. Assetto Corsa mesela bu oyunu oynamak için kurduktan sonra Assetto Corsa.exe'yi kopyalayıp başka bi klasöre atıyorum ilk açılışta sıkıntı yok bilgisayar kapandıktan sonra tekrar açınca geçerli bir Win32 uygulaması değil diye bir hata veriyor. O kopyaladığım dosyayı atıp eskisiyle değiştirince açılıyor oyun galiba bilgisayarda virüs var bir şekilde bozuyor dosyaları. Yaşamış çözmüş ya da önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Denediğim programlar Combofix ve Spyhunter.

İşletim Sistemi Windows 7

yorgun adam
12-06-2018, 10:25   |  #2  
yorgun adam avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

bendede aynı oldu temiz format at ayrıca ordan burdan gördugun ayarları kanıpta bozma bilgiseyarını