Bilgisayarımda 1 Den Fazla İşletim Sistemi Var[?]

merena
18-04-2010, 12:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Bilgisayarımda 1 Den Fazla İşletim Sistemi Var Bunları Kaldırmam Gerekiyor.

 Bilgisayarım Virüs Programı Olmadığı İçin Sanırsam Virüs Girdi Ve Tekrar Başlattığım Zaman Windows Başlığı Altında ProgresBar Dolmadan Bilgisayar Reset Çekiyordu ama En Son Yapılandırma Ayarlarında Açtığımda Sorunsuz Açılıyordu.
  Format Atmak İstedim. Formatı Normal Mavi Ekran Eşliğinde Yaptım, Disk Bölme Alanında Hepsini Sildim 1 Tane Ana Disk 1 Tane 80 GB lık Yedek Oluşturdum. 2 Tane Disk Parçacığı vardı AnaDiskten NTFS Kurdum, Sorunsuz Yüklendi.
  Bilgisayarı Açarken 3 Tane Sistem Seçeneği Çıkıyor, İlki benim Yeni Kurduğum 2. si Windows Recovery T Console "Combofix Kurarken Kendisi Yükledi" ve 3. sü de Benim Virüslü Olan Sistemim Eski Sistem..
 Yeni Kurduğum Sistemden Eski Virüslü Sistemi Biçimlendirmek İstediğim Zaman;
Hızlı Biçimlerdir Olayında "Önce Uyarı Geliyor 'Tüm veriler Silinecek..' Windows Biçimlendirmeyi Gerçekleştiremediğini Söylüyor" Hızlı Biçimlendir Kutusunu Kaldırdığımda Sorunsuz Bir Şekilde ProgresBar Sonuna Kadar Geliyor ve "Windows Biçimlendirmeyi Gerçekleştiremediğini Tekrar Söylüyor"

Sorunum Bundan İbaret Kurduğum Sistem Windows XP Professional with SP3

Ana Diskimi"Virüslü Olanı" İçindeki Tüm Bilgileri silip, Sildikten sonra Onu benim Yeni Kurduğum XP ile Birleştirmek İstiyorum Eğer Bu Olay Mümkün Değilse Yedek Aldığım Diskede Birleştirebilirim..

Teşekkürler...

doktormert
24-02-2011, 20:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
185 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

ben olsam bilgilerimi harici depolama alanlarından birine yedekler (usb flash disk, harici hdd, dvd, cd vs.) hardiskime low level atar harddiskimi ilk günkü haline getirirdim. sonra tekrar bir işletim sistemi kurar sorunsuz kullanırdım.