Bilgisayarlar ve Alienware

Alien55
18-10-2008, 23:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Selam arkadaslar

Oyun amaclı bilgisayar kullananlar veya bilgisayarini yenilemeyi düsünenelere sorum olacakti.

İlk olarak oyun için desktop mı yoksa laptop mu tercih edersiniz ?Laptop ise kullandiğiniz marka nedir? Hangisini tavsiye edersiniz ?Desktop ise marka mı yoksa toplamamı tercih edersiniz?

Bunlar dısında, ben Alienware ( www.alienware.com , bilmeyenler için, yüksek persormanslı oyun bilgisayarlari üretiyorlar) bilgisayarlari cok beğeniyorum. Fiyatlari genel rakiplerinin biraz üstünde , ne dersiniz sizce değer mi ?

Yada Türkiye de satilsaydi, düzgün bir teknik servis alt yapısı ve hizmet sistemi olsa Alienware alır mıydınız, tercih eder miydiniz rakiplerine göre biraz yüksek fiyatlarina rağmen?

Detaylı cevaplariniz ve görüsleriniz benim icin cok önemli, simdiden tesekkur ederim.

andzone
18-10-2008, 23:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
149 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Masaüstü dizüstüne göre çok daha hesaplı ve çok daha perfonmarslıdır. Toplama pc almak en iyi. Bütçei söylersen yardım edebilirler(param olmadığı için teknolojiyi pek takip edemiyorum=( )

sticker
19-10-2008, 00:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
669 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

bence masa üstü. oyun oynamak demek üretece yani laptopda bataryaya yüklenmek demektir.onunda belli bi ömrü var.neden uğraşasınki..ayrıca bana kalırsa donanım kalitesinde bilgisayarın laptop veya masaüstü olmasından etkileniyor.esaslı bir psu,iyi bir işlemci,iyibir ram ve iyibir ekran kartıile mükemmel oyunlar oynarsın.benceoyun oynayacaksan kardeş laptopa yaklaşma derim...