Bilinçaltı ve Bilinçaltı Kontrolü

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
14-10-2016, 19:36   |  #1  
MBugra avatarı
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
46 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

https://www.youtube.com/watch?v=JABAXgXGk_8
Etrafa baktığımız zaman aslında her şeyi görürüz. Göz sınırlarımızın kapsadığı her şeyi aynı anda görürüz. Fakat sadece algılayabildiklerimizi beynimiz anında yorumlar. Aslında bir resime baktığınız zaman tüm detaylar beyninize kaydedilmiştir. Siz sadece o an algılayabildiklerinizi anlarsınız. İnanmıyor musunuz? İşte örnek:

Bu resme bakalım. Ne kadar da masum bir aslan :)

Bir de böyle bakın.

Örnekler çoğaltılabilir internete "subliminal mesaj" yazıp arattığınızda karşınıza bir çok örnek çıkacaktır.

Çocuklarınıza sırf zaman geçirip bir şeyler öğrensinler diye çizgi film izletiyorsunuz. Peki öğrendikler şey ne sizce? Sadece hayal dünyasından ibaret çizgi filmler mi? Bunu görünce "vay arkadaş neler dönüyor!?!" diye tepki versenizde perdenin arkasında dönen şeyler sandığınızdan çok daha büyük.

Perdenin arkasına bakıcaz bu videoda :)

Bilinç altı nedir?
Bilinçaltı beynimizin, biz farkında olmadan bilincimiz dışı çalışan,bedenimizin istemsiz kaslarını yöneten,gece uyurken dahi vücut fonksiyonlarımızın çalışmasını sağlayan,beş duyumuzla algıladığımız her şeyi an be an kaydeden ve gerektiğinde kullanılmak üzere bilincin emrine veren bir parçasıdır.

Bilinç altı kontrolü mümkün mü ?

Evet mümkündür. Tabi öyle kolay değil. Bunu yapmak için çeşitli yöntemler var.

Bilinçaltı kontrolü diyince hemen "Yok ya benim aklımı kim kontrol edebilir ki? Ben kararımı kendim veririm!" tarzı düşünceler gelmesin sakın aklınıza! Çünkü bilinçaltınız sizin gördüğünüz,duyduğunuz her şeyi depoluyor.
Siz sıradan bir film izlerken belki arka planda gelecekte planlanan bir olayı siz o olay gerçekleştiği zaman normal karşılamanız için bazı mesajlar gönderiliyorsa?

En bilinen ve en yaygın örneği 11 eylül 2001 ikiz kuleler olayıdır. Bu olaydan yıllar sonra açığa çıkan görüntülerde yıllar öncesinden 9 eylül 2001 ile alakalı mesajlar filmlerde,dizilerde,çizgi filmlerde verilmiştir.

İnsanlar bilinçaltı yöntemini genellikle ticaret amaçlı kullanıyor. Reklamlar üzerinde bizi almaya teşvik etmek için arka planda yazılar,semboller koyabiliyorlar. Bence en masum olanıda ticaret için kullanılanı. Reklamlar bazen insanlara cinselliği aşılamak, vb. kötü amaçlarda kullanılabiliyor. Gelin bir kaç örneğini inceleyelim.

                                                       ***örnekler***

Rüyalar üzerine

Siz rüya görürken asla ve asla  hiç görmediğiniz bir insanı göremezsiniz. Beyin yeni yüzler yaratamaz. Daha önce ne kadar insan gördüyseniz herhangi birini karşınıza çıkarabilir. Bilinçaltınız gördüğünüz her insan yüzünü kaydeder. Yolda gördüğünüz çiçek toplayan birisi rüyanızda sizi kasap bıçağıyla kovalıyor olabilir :)

Son Düzenleme: Banned ~ 14 Ekim 2016 19:36 Neden:
confickerbelasi
14-10-2016, 22:28   |  #2  
confickerbelasi avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 28
925 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

videoyu gömeydin...
[ v i d e o ] v i d e o u r l' si [ / v i d e o ] boşluksuz olucak.