Bilişim günleri başlıyor!

CHIP Online
26-12-2009, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hürriyet, CHIP, Level ve teknoloji dünyasının devleri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde buluşuyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bilisim-gunleri-basliyor_17252.html

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilişim Kulübü, bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceği Bilişim Günleri etkinliğini 29-30 Aralık 2009 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü (Beşiktaş) Oditoryum Salonunda gerçekleştirilecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilişim Kulübü; on yılı aşkın geçmişi, onlarca üyesi ile tamamen öğrencilerden oluşmuş bir kulüptür. Geleceğe yön vermenin bilişim sektörünün en önemli düğümü olduğunun bilincinde olan Bilişim Kulübü bu yıl da her sene olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
   
Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen etkinliğin, dokuzuncu defa hedefi geleceğin yönünü bugünden tahmin etmek, bu yönde sektörün karşılaşacağı teknolojileri önceden görmektir. Etkinlik dahilinde sektöre ve daha da önemlisi geleceğe yön veren firmalar ile buluşup, yakın gelecekte nelerle karşılaşabileceğimiz konusunda, gerek demolarla gerekse ileriye yönelik hazırlanan projelerle ilgili bilgiler paylaşılacaktır.

Aynı zamanda etkinlik kapsamı içerik ile kalmayıp, etkinlik ve fuaye alanında öğrenci bazlı sektörlerde hizmetler veren çeşitli firmaların katılımı ile oluşturulan bir bakıma fuar havasındaki alanda öğrencilerin bu firmalar ile görüşüp onlardan bilgi alması hedeflenmektedir. Etkinliğe herkes davetlidir!

Tüm konu: Bilişim günleri başlıyor!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Etkinliğe katılacak mısınız?