Bill Gates, Reddit Monday'e konuştu

CHIP Online
13-02-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İptal edilen WinFS, tabletler, Jobs ve fazlası... Bill Gates'in açıklamaları yine çok konuşulacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... -konustu_38636.html

Resimlerle: 1987'den bu yana Bill Gates!

Microsoft başkanı Bill Gates, Reddit Monday'de kullanıcılar tarafından sorulan çeşitli sorulara cevap verdi.


Gates, piyasaya hiç sürülmeyen ancak kendisinin şans vermek istediği ürünün hangisi olduğu sorulduğunda, "WinFS" cevabını verdi. WinFS, Windows ile beraber kullanıma sunulması amaçlanan bir dosya depolama sistemiydi. Gates, WinFS için "Ona ne olduğunu her zaman görmek istedim" dedi.


Surface Pro'yu bir hafta önce kullanmaya başladığını söyleyen Gates, Reddit'in sorularını cevaplamak için 70 inç'lik bir dokunmatik tahta kullansa da, tabletin "çok güzel" olduğunu düşünüyor. Gates, iskemlelerin üstünden atlamasa da hala kod yazdığını söylüyor.


Steve Jobs ile olan ilişkisi sorulduğunda ise Gates, şöyle konuştu: "O ve ben birbirimize saygı duyardık." "En büyük ortak projemiz, Mac idi. Bu sırada projede Apple'dan daha çok Microsoft çalışanı vardı ve birçok uygulama yazmıştık. Steve'i yıllar içinde düzenli olarak gördüm. Onun trajik ölümünden birkaç ay önce de bir akşamı beraber geçirmiştik."


Bing için "şu noktada daha iyi bir ürün" diyen Gates, arama motoru üzerindeki çalışmaları "inanılmaz" buluyor. 


Gates'e göre gelecekte tüketicileri etkileyecek teknolojiler arasında robotlar, yayılan ekranlar, sesli etkileşim var ve bunlar, bilgisayarlara bakış açımızı tamamen değiştirecek. Gates'le yapılan röportajın detayları için bu Reddit gönderisini okuyabilirsiniz.

Tüm Konu: Bill Gates, Reddit Monday'e konuştu

Resimlerle: 1987'den bu yana Bill Gates!

Kaynak: www.chip.com.tr