Bill Gates ve "Dünyanın en vahşi hayvanı!"

CHIP Online
02-05-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bill Gatesi "Dünyanın en vahşi hayvanı" tarafından ısırılırken işte böyle görüntülendi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... -hayvani_46887.html

Resimlerle: Bill Gates'in en büyük 10 hatası!

Bill Gates, sosyal medya hesabında yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta sivrisinek dolu bir kutunun üzerindeki kapağa kolunu dayayan Bill Gates, böylece sivrisineklerin kolunu ısırmasını sağlıyor.


Yorum olarak da, "Endonezya gezimde dünyanın en vahşi hayvanını doyurdum, iste fotoğrafı!" ifadesini kullanan Bill Gates'in, Endonozya'daki doğal hayatı koruma çalışmalarına 40 milyon dolar bağış yaptığı ve bu sırada ziyaret ettiği laboratuvarlarda yapılan çalışmaları izlediği, sivrisinekleri de bu sırada doyurduğu anlaşılıyor.


Böyle bir aksiyonun niçin gerektiğine veya ne amacı taşıdığınına dair herhangi bir bilgi vermeyen Bill Gates, sadece fotoğrafı paylaşmakla yetindi. Sıtma gibi sivrisineklerle bulaşan hastalıklara karşı savaşan örgütlere bağış yapan Bill Gates'in bu laboratuvarları ziyaret etmiş olduğu anlaşılıyor. Laboratuvarlardaki bilim insanları, insanları ve hayvanları aşılamak için özel bakteriler taşıyan sivrisinekler üretiyor, bu sinekler sıtma gibi hastalıklar taşımadığı gibi bazı yararlı bakterilerin taşınmasına ve yayılmasına da yardımcı oluyor. Fotoğraftaki sivrisineklerin bu özel üretilmiş sinekler olduğu düşünülüyor.

Tüm Konu: Bill Gates ve "Dünyanın en vahşi hayvanı!"

Resimlerle: Bill Gates'in en büyük 10 hatası!

Kaynak: www.chip.com.tr