Bill Gates, Windows 8 ve Surface'i savundu!

CHIP Online
07-05-2013, 20:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bill Gates'ten, Windows 8 ve iPad hakkında çok konuşulacak açıklamalar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... -savundu_40229.html

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Microsoft'un Surface tabletinin ne kadar satış yaptığı resmi olarak açıklanmasa da IDC'nin araştırmaları, yazılım devinin 2013'ün ilk çeyreğinde 900.000 Surface sevk ettiğini söylüyor.

ABD iş ağı CNBC'ye konuşan Bill Gates ise Microsoft'un tablet piyasasına girme çabalarını savundu. PC'ler ve tabletler arasındaki rekabetin gelecekte nasıl bir hal alacağına dair bir soruya Gates, şöyle cevap verdi: "İster tablet olsun, ister PC, ürünleri birbirinden ayırmak zor bir hale gelecek. Microsoft, Windows 8 ile iPad türü cihazların hükmettiği bir piyasadan pazar payı elde etmek istiyor. Bu kullanıcıların çoğu hayal kırıklığına uğramış durumda. Yazı yazamıyorlar. Belge oluşturamıyorlar. Office'leri yok. Dolayısıyla biz, kullanıcıların PC'lerden beklediklerini bir kenara bırakmayan bir şey sunmak istiyoruz." "Surface veya Surface Pro'nuz varsa, bir tabletin taşınabilirliğine ve PC'nin zenginliğine sahipsiniz demektir."

Apple'ın son zamanlarda hisselerinde yaşadığı düşüşle ilgili konuşan Gates, şirketin inanılmaz büyümesinin sonuna yaklaşmış olabileceğini, bunu Microsoft'un da tecrübe ettiğini söyledi. Teknoloji dünyasında liderin her zaman sorgulandığını vurgulayan Gates, "sonları geldi mi?" sorusunun sıkça sorulduğunu, ancak bunun genellikle gerçeğe dönüşmediğini söyledi.

Tüm Konu: Bill Gates, Windows 8 ve Surface'i savundu!

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Kaynak: www.chip.com.tr