Bios güncellemesi yaptım ekran gelmiyor

NeoJun
12-12-2020, 22:43   |  #1  
NeoJun avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2020

 

Anakart msi a320m pro-vh plus 

Biliyorum bir sürü konu var forumda bunlarla ilgili hepsini teker teker denedim bugün.

3600xt bir işlemci aldım ve işlemciyi çalıştıramadı anakart sonra bazı forumlar da bios güncellemesi yapın sorun düzelecek gibi yazılar gördüm ve beta sürüme güncelledim sonra ekran felan hiçbirşey gelmiyor. 

Pili çıkartıp 10 dakika bekledim taktım olmadı ramleri çıkardım 10 dk bekledim taktım olmadı yardımcı olabilecek varmı?

excel_mustafa
13-12-2020, 00:08   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 489
4,050 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

beta ilk çıkan versiyondur en son versiyonu yüklemen gerek. bios çökmüş olabilir clr cmos yapmayı dene. anakartın kitapçığına bak bios recovery varsa yöntemi uygula. olmazsa bios romlamayı bilen bir bilgisayarcıya götür.

NeoJun
13-12-2020, 00:31   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2020

Cmos işlemi anakarta yok kitapçığı da çöpe attım dün bi bilgisayarcıya götürdüm bios entegresi yanmış dedi böyle bir ihtimal varmı

excel_mustafa
13-12-2020, 00:53   |  #4  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 489
4,050 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

olabilir ya garantiye gönder yada anakart tamiri yapan bi bilgisayarcı götür.

NeoJun
13-12-2020, 01:02   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2020

İşlemci ile uymuyorsa yeni anakart alma zamanı geldi sanırım =(

tianjin
19-12-2020, 13:12   |  #6  
tianjin avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 5
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

Sorununuz hakkında:

https://www.chip.com.tr/forum/co ... t-atma_t342463.html