Bir bilgisayardan girilen hotmail hesabının ID'ı

Tyfr99
25-04-2011, 17:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle cok kötü bir durumda olduğumu belirtmek isterim. Yaklaşık 2 ay önce bir hotmail mailime girmiştim. (hotmail.com) Mail'imin ID' sını unuttum tüm bilgileri var şifre, doğum tarihi, ili, posta kodu ama ID' ı yok. Çok önemli bir oyun hesabım da bu maile bağlı onun da şifresini unuttuğum için mailden bulmam gerekiyor. Ben bilgisayarımdan girdigim mailleri nasıl ögrenebilirim. O mail hesabının ismini bulsam tüm sorun çözülecek ama bulamadım. İnternet Explorer da 20 günde bir siliyor geçmişi sanırım kaydedilmiş maillere de baktım o mailin ismini nasıl bulacagım yardım ederseniz çok memnun olurum. Çok önemli bir mevzu benim için... Bilgisayarımdan girilen mail hesabının ID'sını bulmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Internet Explorer dan geçmiş bulmam imkansız 2 ay oldu ve 20 günde bir siliniyor diye biliyorum. Kayıtlı e-postalarda ise ismi yok o mail hesabının ismini bulmanın hiçbir yolu yok mu acaba? Lütfen yardımınızı esirgemeyin çok zor durumdayım.

Nicoll
25-04-2011, 18:43   |  #2  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

XP üzerinden anlatıyorum:

(Gizli dosya ve klasörler, korunan işletim sistemi dosyaları görünür yapın) Documents and Settings/kullanıcı adı/Local Settings/Application Data/Microsoft/Messenger MSN'den giren çıkan herşey burada kayıt altında tutuluyor.


Tyfr99
27-04-2011, 17:36   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

arkadasım tesekkür ederim yardım ettigin icin ama messenger i kast etmemistim hotmail web sitesine giris cikis lazımdı bana orda login olan mail adresinin ismi onu hatırlayamıyorum (messenger kullanmadıgım icin isime yaramadı pek)