Bir dev daha, Windows Phone'a "evet" dedi!

CHIP Online
24-05-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone'lu telefon üreten dev markalara, şimdi yeni bir dev daha katılıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bir ... vet-dedi_47309.html

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Microsoft, bu yılın başında, Windows Phone telefonlar üretecek donanım ortaklarının ismini açıklamıştı. Lenovo da bu üreticiler arasında yer alıyordu. Microsoft'un cömertçe dağıttığı teşviklerden yararlanacak olan bu üreticilerin, 2014 içinde yeni Windows Phone modelleri piyasaya sürmesi zaten bekleniyordu.


Kısa süre önce Google'dan, telefon devi Motorola'yı satın alan Lenovo, artık Windows Phone'lar üretmeye hazır olduğunu açıkladı ve 2014 içinde en azından bir Windows Phone modeli geleceğini duyurdu. Şirketin mobil departmanının başındaki isim olan Lin Jun tarafından açıklanan gelişmeye göre, 2014'ün sonuna doğru Lenovo markalı bir Windows Phone ile karşılaşacağız. Telefon hakkında henüz başka bir detay bulunmuyor ancak tahminler telefonun 4,5 inç veya 5 inç boyutlarında olabileceğini söylüyor. 


Lenovo halihazırda Windows PC'lerin en büyük satıcısı konumunda ve dolayısıyla Microsoft ile çok sıcak bir ilişkisi var. Çinli teknoloji devi Lenovo, şimdi Microsoft ile yakınlığını mobil cihazlar konusunda da ilerletecek gibi görünüyor. Lenovo'nun dünya çapındaki geniş pazarlama ve destek ağını da dikkate alacak olursak, satışa çıkaracağı Windows Phone'ların, telefon pazarındaki dengeleri bozma ihtimali de hiç küçük değil...

Tüm Konu: Bir dev daha, Windows Phone'a "evet" dedi!

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Kaynak: www.chip.com.tr