Bir devden diğerine transfer oldu!

CHIP Online
04-06-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ne yapacağı merakla beklenen, teknoloji dünyasının önemli isminin geleceğindeki sır perdesi kalktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bir ... fer-oldu_47509.html

Resimlerle: Dev isim ve şirketleri rezil eden anlar!

Bundan yaklaşık bir buçuk yıl kadar önce ortaya atılan ve Intel tarafından üretileceği iddia edilen IPTV'nin tüm hakları, dört ay önce, nihayetinde ABD'li operatör Verizon'a satılmış ve projenin arkasındaki ekip tam anlamıyla dağıtılmıştı. Fakat projenin ilk günden beri başında olan kişi hakkında hiçbir haber yoktu; ta ki bu güne kadar...


Internet ile etkileşimli, fantastik televizyon fikrini herkesin aklına sokan Erik Huggers, aynı zamanda ilk günden beri Intel'in IPTV projesinin başındaki isim olarak biliniyor. Fakat ne hikmetse, proje ekibinin tamamı dağılmasına rağmen o halen bir şekilde ürün üzerine çalışıyor olarak görülmekteydi. Nitekim gelen yeni bir habere göre Huggers da bir proje lideri olarak Verizon'un bünyesine katıldı. Bir zamanlar kendi projesinin müdürü olan Huggers'ın Verizon'a katılmış olmasıysa merak uyandırdı zira kendisinin Intel dışında herhangi bir yerde boy göstermesi çok da beklenen bir gelişme değildi.


Bir internet sitesine verdiği röportajdaysa Huggers'ın aldığı karardan dolayı ne kadar mutlu olduğu da gözler önüne serildi. "Sonuç olarak hiçbir çatışma söz konusu değil. Buradaki teknoloji ve takım ruhu harika olduğu gibi gelecek de resmen güvence altında. Ayrıca hayallerin devamı da burada." şeklindeki konuşmasının özeti, bir başka site ile olan röportajında dile getirdiği gibi; "Artık devam etmek lazım" konseptinin temellerini oluşturuyor.

Tüm Konu: Bir devden diğerine transfer oldu!

Resimlerle: Dev isim ve şirketleri rezil eden anlar!

Kaynak: www.chip.com.tr