Bir internet dahisi İstanbul'a geldi

CHIP Online
02-06-2009, 10:51   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hepimizin yakından tanıdığı sosyal ağların yaratıcısı Jason Goldberg yeni projelerini duyurdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Bir- ... -a-geldi_13119.html

Web 2.0 alanında yaptığı yatırımlarla internet sektörüne dinamizm getiren ve socialmedian satın alınma süreciyle birlikte XING AG'ye katılan sanal dünyanın yaratıcı çocuğu Jason Goldberg Türk internet ve iş dünyası ile buluştu.

İnternet girişimlerine ve geleceğine dair bilgiler veren Goldberg,  XING Open Social platformunu da duyurdu.


Borsaya kote edilen ilk Web 2.0 şirketi ve Avrupa'nın lider iş ağı olan XING ekibine Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Jason Goldberg, Türk internet ve iş dünyasıyla bir araya geldi. Seri girişimci olarak pek çok internet platformuna imzasını atan Goldberg, Open Social uygulamaları platformundaki yeni gelişmeleri ve internet dünyasına dair fikirlerini katılımcılarla paylaşırken, internette şirket kurmak isteyenleri aydınlatacak bilgiler de verdi.

Bugün düzenlenen ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Jason Goldberg, kuruculuğunu ve CEO'luğunu yaptığı sosyal haber ağı Social|Median'ın öyküsünü anlatırken, içinde bulunduğumuz dönemin internette iş kurmak için en iyi dönem olduğuna değinerek, kullanıcıları yeni birer AR-GE departmanına dönüştürmenin yolları hakkında ipuçları verdi.


Tüm konu: Bir internet dahisi İstanbul'a geldi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Herhangi bir sosyal ağa aktif olarak üye misiniz?