"Bir sonraki muhteşem şey" geliyor!

CHIP Online
31-05-2014, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknolojinin dev ismi, sadece birkaç gün sonra "bir sonraki muhteşem şeyi" tanıtmaya hazırlanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bir ... -geliyor_47402.html

Resimlerle: TEST: Asus Padfone

Teknoloji dünyası, özellikle fuarlarla kendisini tüm dünyaya sunuyor. Her yeni fuar, birbirinden farklı firmanın, birbirinden farklı ürünleri anlamına geliyor. İşte bu fuarlardan birisi olan Computex için geriye az bir süre kalmış durumda ve öyle görünüyor ki birçok firma bizleri ters köşeye yatırmak için çalışıyor.


2 Haziran itibariyle gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük fuarlarından birisi olarak biliniyor. Dev firmaların adeta birbiri ile yarıştığı etkinlikte, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan bir isim yer de alıyor: Asus. Bilindiği üzere Asus hemen her platformda kendisini gösteren bir firma ve her fuarda olduğu gibi yine kendisini ön plana çıkarma peşinde... Firmadan yapılan açıklamaya göre, Computex fuarında Asus, "Bir sonraki muhteşem şeyi" gözler önüne serecek. Ancak açıklamanın ne ile alakalı olduğu hakkında hiçbir bilgi yok.


Akıllı telefon, tablet telefon, tablet ve hatta laptop bile karşımıza çıkacak bu yeni "muhteşem şey" olabilir. Bakalım Computex 2014 esnasında Asus bizi şaşırtabilecek mi?   

Tüm Konu: "Bir sonraki muhteşem şey" geliyor!

Resimlerle: TEST: Asus Padfone

Kaynak: www.chip.com.tr