Birbirinden güzel 3.000 simge bir arada

CHIP Online
25-11-2008, 17:22   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online, birbirinden güzel ve kullanışlı 3.000 simgeyi tek çatı altında topladı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Birb ... bir-arada_9499.html

Resimlerle: Eksiksiz simge koleksiyonu!

Simgeler, gerçek hayatta olduğu gibi bilgisayarlarda da önemli bir yere sahip. İkon olarak da tabir edilen ve hemen her uygulamanın sahip olduğu simgeler, birbirinden farklı olarak tasarlanır ve olabildiğince yazılımı ya da uygulamayı tanımlamaya çalışır.

Ancak özellikle bir süre sonra bu simgelerin birçoğu artık kullanıcılar için sıkıcı olabiliyor. Bu nedenle birçok tasarımcı, kendilerine has güzel ve kullanışlı simge setleriyle kullanıcıların rutinleşen bilgisayar kullanımlarını bir nebze olsun değiştirmeye çalışıyor.

CHIP Online olarak, farklı simgeleri denemek isteyenler için ücretsiz olan 40 farklı simge setini bir araya getirdik. 3.000'e yakın kişisel simgeyi içerisinde barındıran bu setler sayesinde siz de bilgisayarınızın havasını değiştirebilirsiniz.

Not: Yeni simgeleri kullanabilmek için masaüstünüze gidin ve herhangi bir kısayola sağ tıklayıp Özellikler'ine girin. Ardından Kısayol sekmesi altında 'Simgeyi değiştir'i seçin ve bilgisayarınıza indirdiğiniz .ico uzantılı dosyalardan istediğiniz birini seçin ve Tamam'a basın.

ico dosyaları dışında olan (PNG gibi) dosyalar için ise bu formattaki dosyaların .ico formatına çevrilmesi gerekiyor. Bu işlemi bu adresten yapabilirsiniz.


Tüm konu: Birbirinden güzel 3.000 simge bir arada

Resimlerle: Eksiksiz simge koleksiyonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Simgeleri nasıl buldunuz?

bnamso
21-12-2008, 16:45   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008


İYİ DE NASIL İNDİRECEGIZ BUNU