Birbirinden kullanışlı 20 internet portalı

CHIP Online
18-11-2008, 17:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online, favori listenize girmeye aday 20 web sitesini masaya yatırıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Birb ... t-portali_9440.html

Resimlerle: Çok işinize yarayacak 20 web sitesi

Hayatımıza girdiği günden bu yana önemini günden güne artıran internetin, aslında ucu bucağı olmayan bir okyanustan farkı yok. Ancak internetin kullanım şekli kişiden kişiye değişiklik gösteriyor elbette. Kimisi arkadaşlarıyla konuşmak için internette bulunmayı yeğlerken, kimisi işlerini internet üzerinden yürütüyor.

Sebebiniz her ne olursa olsun, genele baktığımızda her kullanıcının belli favori web sitelerinin olduğunu görüyoruz. Örneğin e-posta aracı olarak Hotmail ya da Gmail, haberleri okumak istediğinizde sürekli yayınlarını takip ettiğiniz bir online gazete veya arkadaşlarınızla buluşma ortamınız olan forumlar, genelde favori listemizde yer alan ve sıkça ziyaret ettiğimiz adreslerdir.

Peki internet sadece Hotmail, Gmail, Google ya da belli başlı web sitelerinden mi oluşuyor? Elbette ki hayır. Dünya geneline baktığımızda internette milyonlarca web sitenin bulunduğunu biliyoruz; ancak bunların birçoğundan tabii ki haberimizin olması mümkün değil. Yine de bu sitelerin arasından mutlaka işinizi görecek ve belki de favori web listenizden asla çıkaramayacağınız web siteleri de ortaya çıkabilir.

Biz de CHIP Online olarak ufak bir araştırma yaptık ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz 20 web sitesini kare kare resimleriyle birlikte galerimizde topladık.

Tüm konu: Birbirinden kullanışlı 20 internet portalı

Resimlerle: Çok işinize yarayacak 20 web sitesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin favori web siteleriniz...