Bizi Nasıl Bir Pes 2011 Bekliyor?

beckahma
20-06-2010, 00:20   |  #1  
beckahma avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Evet arkadaşlar sonunda 1 yıl daha geçti ve Pes 2011 geliyor. Tabi ki Pes severler yine heyecanlı. Konami geçen seneye göre büyük bir atak yapmak zorundaydı, ve bu atak en çok oyunseverlerin işine yarayacak gibi. Bakalım bizi bu sene nasıl bir oyun bekliyor.
Oyun içinde alttaki oyuncu isimlerini kaldırmışlar ve artık paslarımızın hızını kendimiz ayarlıyoruz.Altta isimler olmadığı için atış hızları oyuncunun yanında çıkıyor. Bu sayede istediğimiz yere pas göndererek oyunun kontrolünü daha da çok elimize alıyoruz. Alttaki isimler gittiği için sahanın alt kısmını da daha rahat görebiliyoruz. Zaten radar istersek üste çekilebiliyor ya da transparan yapılabiliyor.  Üstelik oyuna yeni hareketler de eklenmiş.

Ayrıca oyunun yayınlanan görüntülerinde gördüğümüz kadarıyla oyunun bu yıl ki yüzü yine Messi. Geçen sene Pes Fifa'ya karşı konsolda malup olduğu için bu sene işi sıkı tutmuşa benziyor ve bizi yepyeni bir oyun bekliyor diyebiliriz. Şutlar daha gerçekçi ve geçen oyundaki basit kaleci hataları düzeltilmeye çalışılmış. Yine Pes 10'da olan ofsayt ve hakem hataları da atlanmamış ve onlar üzerinde de çalışılmız. Umarız bu yıl daha iyi bir oyunla KONAMI yüzümüzü güldürür.

Video: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1325182094959&;ref=mf 
Bu videoyu ben de yeni gördüm ve sizin de izlemenizi istedim.

_hEro
20-06-2010, 01:01   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Online mode'a büyük yatırım yapılmalı.1mbit internet hızında grafik ayarları berbatlaştırısa dahi lag olduğu oluyor.Bu bir sorundur ve düzeltilmelidir.
İsimlerin kalkması falan faso fiso benim için.Oynanış önemli.Oyunun dinamiği önemli.Makyaj her türlü yapılır.Pasların zorlaştırılması hoşuma gitti.Oyunu daha çok hissedeceğiz anlamına geliyor bu...AMa umarım doldurma barını gözümüze gözümüze sokmazlar.Yada settings den kapatılabiliyordur.Kaleciler mutlak düzelmeli yahu.Gerçi bazende inanılmaz kurtarışlar yapıyorlar, hakkını vermek lazım :)Ben heycanlı bir bekleyişe girdim.Bakalım bu sene nasıl olacak PES.