BlackBerry 10'u PC'nizde deneyin!

CHIP Online
04-04-2013, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iOS veya Android kullansanız da BlackBerry 10'u merak mı ediyorsunuz? İşte denemenin kolay yolu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bla ... -deneyin_39558.html

Resimlerle: Karşınızda Çin işi BlackBerry - Nokia kırması

BlackBerry (eski ismiyle RIM), yeni işletim sistemi BlackBerry 10 ve onu kullanan ilk cihaz olan Z10'u Ocak ayında tanıtmıştı. Firma şimdi de işletim sisteminin neye benzediğini deneyimlemek isteyen iOS ve Android kullanıcılarına ücretsiz ve kolay bir yol sunuyor.


[url="BlackBerry.com/glimpse"]BlackBerry.com/glimpse[/url] adresine giden iOS ve Android kullanıcıları, ücretsiz bir etkileşimli tura çıkıyor. Firmanın amacı BB 10'un tüm özelliklerini göstermekten çok dokunmatik özellikleri de kullanan ufak yenilikleri deneme şansı sunmak. Turda tanıtılan özellikler arasında Screen Share, Time Shift ve Hub gibi özellikler yer alıyor.


Bir zamanlar akıllı telefon piyasasında söz sahibi birkaç firmadan biri olan BlackBerry, ürettiği cihazların popülaritesi düştükçe arka planda kalmaya başlamıştı. Darboğazdan çıkmak için firmanın oynadığı son koz olarak görülen BB10, yaygın olarak kullanılan iOS ve Android gibi işletim sistemlerine alternatif olma iddiasında. Bu sanal uygulamanın amacı da zaten rakip işletim sistemi kullanıcılarını cezbetmek.


Uygulama ne kadar başarılı olur, kaç Android ya da iOS kullanıcısını BB10 kullanmaya ikna eder bilemiyoruz. Ancak firmanın tüm beklentileri boşa çıkararak kara geçtiği biliniyor: 2012'nin son çeyreğinde hisse başına 29 sent zarar etmesi beklenen BlackBerry hisse başı 22 sent (114 milyon dolar) kar etti.

Tüm Konu: BlackBerry 10'u PC'nizde deneyin!

Resimlerle: Karşınızda Çin işi BlackBerry - Nokia kırması

Kaynak: www.chip.com.tr