BlackBerry'den üç yeni cep daha geliyor!

CHIP Online
01-10-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

"Garip" görünümlü passport'un ardından, cep devinden 3 yeni akıllı telefn daha geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bla ... -geliyor_49855.html

Resimlerle: En sıradışı 25 cep telefonu!

BlackBerry'nin zor zamanlar geçirdiğini sık sık dile getiriyoruz. Ama şirket yeni telefonlarını ardı ardına piyasaya sürmeye hazır. Passport ismini verdiği yeni telefonunu henüz tanıtan cep devi BlackBerry, öyle görünüyor ki bu kadarla yetinmeyecek...


Henüz 2014 yılının ilk günlerinde bir açıklama yapan BlackBerry ekibi, ilerleyen günlerde birden fazla ve "alışılmışın dışında" telefon üreteceklerini beyan etmişlerdi. An itibariyle odakta Passport olsa da firma çoktan yeni cihazlara yönelmiş durumda. BlackBerry'nin Ürün ve Çözüm Geliştirme bölüm başkanı Louks'un yaptığı açıklamaysa firmanın gelecekte daha da ilginç ürünlerle karşımıza çıkacağını garanti ediyor: "Konu tasarım ve tasarımda farklılık olduğu zaman, her daim son kullanıcıyı şaşırtacak ürünler yaratma peşindeyiz. Piyasada son kullanıcıya 'aman tanrım' dedirtecek az sayıda tasarım var ama bizim bu tarzda tasarımlara yönelmemiz için bolca fırsatımız bulunuyor." 


Benzeri bir açıklama da BlackBerry CEO'su John Chen'den geldi. Verdiği bilgilere bakacak olursak, Mobile World Congress 2015'de BlackBerry Passport 2, klasik BlackBerry diyebileceğimiz BlackBerry Q20 ve tamamen yeni bir konsept tasarıma sahip olacak beklenmedik" bir telefon kendisini gösterecek.

Tüm Konu: BlackBerry'den üç yeni cep daha geliyor!

Resimlerle: En sıradışı 25 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr