BlackBerry'nin dokunmatik bombası Storm

CHIP Online
13-10-2008, 17:51   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone rakiplerinden BlackBerry Storm, Türkiye'ye Vodafone ile gelecek! İşte Storm'un sundukları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Blac ... asi-Storm_9071.html

Vodafone Grubu, Verizon Wireless ve RIM (Research In Motion) yeni BlackBerry® Storm™ modelinin bu sonbaharda Avrupa, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda'da Vodafone müşterilerine, ABD'de ise Verizon Wireless müşterilerine özel olarak sunulacağını açıkladı.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanan akıllı telefon BlackBerry Storm, BlackBerry®'nin sahip olduğu iletişim gücünü, global bağlantı ağını ve kişisel kullanımda sağladığı avantajları, dokunmalı arayüzü son derece kullanışlı hale getirerek, yazı yazmada kolaylık sağlayan, devrim yaratacak dokunmatik ekran teknolojisiyle birleştiriyor.

Gerçek bir klavye gibi tepki veren, dünyanın ilk "tıklanabilir" dokunmatik ekranına sahip BlackBerry Storm, aynı anda tek ve çoklu dokunuşları takip ederek etkin olarak dolaşım sağlıyor.

Vodafone, Avrupa, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki müşterilerine yüksek hızlı üçüncü nesil mobil geniş bant şebekesinin ve dünyanın lider mobil iletişim grubunun gücünü sunacak.

Tüm konu: BlackBerry'nin dokunmatik bombası Storm


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Blackberry edinmeyi düşünür müsünüz?

Fattur
14-10-2008, 17:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

vodafonla beraber satıldığı için hayır