BlazePhoto [16.10.2012]

CHIP Online
16-10-2012, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BlazePhoto, fotoğraflarınızı bilgisayarınızdan veya diğer taşınabilir cihazlar üzerinden yönetmenizi, düzenlemenizi, paylaşmanızı ve görüntülemenizi sağlar

Bu fotoğraf düzenleyicisindeki güçlü arama özelliği, fotoğraflarınızı ister yerel sabit diskinizde olsun, ister kamera vb. cihazlarda olsun bulmanıza yardımcı olur.

Anahtar özellikler:

  • Görüntüleyici: Farklı biçimlerdeki fotoğrafları yerel sabit diskinizden, fotoğraf tarayıcı, film tarayıcı, kamera veya taşınabilir cihazlar üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Fotoğrafları farklı yollarla ön-izleyin: tek resim, küçük resim, film şeridi, tam ekran, slayt gösterisi veya film adına, tarihine, dosya türüne veya boyutuna göre sıralayın.
  • Düzenleyici: kırpın, döndürün, boyutlandırın, kırmızı gözleri düzeltin, renk efektlerini ayarlayın, geliştirin, metin ekleyin, özel etiketlerle yönetin ve fazlasını yapın.
  • Paylaşın: Sevdiğiniz fotoğrafları CD, HTML albümü veya DVD slayt gösterisi olarak paylaşın veya yazdırın, e-posta olarak gönderin veya belirli bir klasöre kaydedin.
Teknik destek: BlazeVideo Inc. takımı Facebook ve Twitter 'da Giveeaway süresince ücretsiz destek sunmaktadır.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  BlazePhoto