Bloglar

Kapalı Hesap (53751)
23-06-2009, 18:03   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

CHIP Online üzerinde henüz blogunuzu oluşturmadıysanız kullanıcı adı ve şifreniz ile oturum açtıktan sonra Forum & Üyeler kısmında “Benim” diyerek “Blogum” bölümünden kendi blogunuzu oluşturabilirsiniz.
 
Yapmanız gereken kendinize https://www.chip.com.tr/blog/kullanıcıadı şeklinde bir adres belirlemek. Blog adresiniz, blogunuzun adres satırında görüneceği isimdir. Bu isim bir kere alınabilir ve sonradan değiştirilemez. Sadece alfabe harfleri veya rakamlar kullanılmalı ve Türkçe karakterler kullanılmamalıdır. Blog adresinizi belirledikten sonra CHIP Online Son Kullanıcı Sözleşmesini okuyarak “CHIP Online Son Kullanıcı Sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum.” kutucuğunu işaretleyip Blogumu oluştur diyerek ücretsiz blogunuza sahip olabilirsiniz.
 
Bundan sonra ilk yazınızı girmenizle birlikte blogunuz görüntülenmeye başlayacaktır. Blogum kısmından yayında olan blog yazılarınıza ulaşabilir. Yeni blog yazısı ekleyebilir, yeni yazınızı hemen yayına alabilir vaya taslaklarda bekletilmesini seçebilir aynı şekilde yayında olan bir yazıyı kaldırıp düzenlemek için taslaklara alabilirsiniz. Yazılarınız için kategoriler ekleyebilir. Blogunuz içinde arama yapabilir. Gelen yorumların e-posta ile bildirilmesi gibi ayarlar yanında blog sayfanız için Stil kısmından  bir tepe başlığı seçebilirsiniz. Bu arada yazdığınız blog yazılarınızın CHIP Online anasayfasında yayınlanma şansı da var. Bu şans için blog yazarken dikkat etmeniz gerekenler:
 
• Yazılar akıcı bir dille ve düzgün bir Türkçe ile yazılmalı.
• Yazılarda büyük-küçük harflere ve noktalama işaretlerine dikkat edilmeli.
• Başlığı ve kısa tanıtım yazısı eksiksiz olmalı.
• CHIP Online forum kuralları çerçevesinde izin verilmeyen içeriğe sahip olmamalı.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (53751) ~ 23 Haziran 2009 19:43