Blogum Hakkında Öneri,Görüş

sosyalik
23-07-2011, 16:56   |  #1  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Arkadaşlar forumda hiçbir zaman reklam yapma derdinde olmadım ama blogumda internet, bilgisayar ve bazen de oyunlarla ilgili yazıyorum ve istatistikler pek tatmin edici değil.Boşu boşuna yazıyormuş gibi geliyor insana.Blogumun yazı kalitesi vb. hakkında görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler...

Aşağıda son 5 yazımın konusunu paylaşmak istiyorum, belki işinize yarayan bir şeyler çıkabilir:

Çizik CD ve DVD Kurtarma
Fotoğraflarınızı, kendi çektiğiniz videoları veya önemli verilerinizi yedeklediğiniz CD veya DVD’leriniz çizilmiş ve okunamaz hale gelmiş olabilir.Bu durumda bir CD ve DVD kurtarma aracınıza ihtiyacınız var. Devamını Okumak için tıklayın.

VirusTotal
Sisteminizdeki antivirüse güvenmiyor olabilirsiniz ya da antivirüs kullanmıyor olabilirsiniz.Bu gibi durumlarda güvenmediğiniz bir dosyayı güvenilir bir antivirüs ile test etmeniz gerekebilir. Devamını Okumak için tıklayın.

SLR Fotoğraf Makinesi Similatörü
Bir DSLR fotoğraf makinesi almadan önce makineyi kullanıp kullanamayacağınızı test etmek istiyorsanız CameraSim Fotoğraf Similatörü‘nü kullanabilirsiniz. Devamını Okumak için tıklayın.

Güncelleme Denetleyicisi
Genelde programların yeni sürümlerinde birçok güvenlik sorunu düzeltilir.Bu yüzden bilgisayarınızda yüklü olan programların yeni sürümleri çıktığı zaman güncellemelisiniz.Yeni sürüm çıktı mı diye site site gezmeden de bu işi yapabilirsiniz.Devamını okumak için tıklayın.

HijackThis
Bazı zararlı yazılımlar bilgisayarınıza girdiğinde web tarayıcınızın anasayfasını bir daha değiştirilmemek üzere değiştirebilir ve sürekli karşınıza açılır reklam pencereleri (pop-up) çıkarabilirler.İşte bu tür zararlılardan kurtulmak için basit ama etkili bir program var.Devamını okumak için tıklayın.

Diğer yazılarımı incelemek için bloguma beklerim:http://internetbilgisayar.wordpress.com/

Not:Chip Blogum, Wordpress bloguma bağlı olarak sürekli güncellenmektedir.Yazılar bana aittir.Aksi bir durum olduğu zaman belirtmekteyim.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Eziotore
23-07-2011, 17:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
293 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

bence konular günlük hayatta kullanılabileceğimiz bilgileri içerdiğinden güzel , anlatımında  iyi görünüyor ;)

sosyalik
23-07-2011, 17:23   |  #3  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010
Alıntı: Eziotore  
bence konular günlük hayatta kullanılabileceğimiz bilgileri içerdiğinden güzel , anlatımında  iyi görünüyor ;)
Yorumunuz için teşekkürler. Blogun adı gibi "İnternet Bilgisayar Notları"mı tutuyorum ve tema olarak da "Not Defteri" temasını tercih ettim.Her şeyi uyumlu tutmaya çalışıyorum yani.İçeriği de okullar açıkken güncelleyememiştim ama son günlerde sık güncellemeye çalışıyorum ve aklımda birkaç konu daha var.Bugün yarın yazarım onları da.