Blogum ve tasarımı hakkında tavsiyeler

gulceuns
21-03-2014, 18:17   |  #1  
gulceuns avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Merhabalar, 3 ay kadar önce kendime bir blog açmaya karar verdim. Elimden geldiğince eli yüzü düzgün bir tema seçmeye çalıştım. İçeriğim özgün ve fotoğrafları da mümkün olduğunca düzgün çekmeye çalışıyorum. Yemek tarifleri üzerine bir blog. Sizce eksikleri nelerdir? Blogumun daha profesyonel görünmesi için neler yapmam lazım? Fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum.

Gulce - Lezzetli Tarifler

mehmet_93
21-03-2014, 18:35   |  #2  
mehmet_93 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 97
593 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Aç aç girilecek bi site değilmiş (denendi) :)  tarifler falan tek tek resimlendirilmiş güzel olmuş ama sanki üstteki kategoriler pek oturmamış gibi geldi.  "mezeler,salatalar ve kahvaltılıklar" bi aşağı satıra kayıyor görüntüyü bozuyor gibi. Bir de orda iletişim gereksiz gibi iletişim daha tenha bi yerde olabilir diye düşünüyorum.diğer kategorilerde et yemekleri gibi parçalra bölünebilirse güzl olur diye düşünüyorum.  (şahsi düsüncedir açlığında etkisiyle gözüm yemeklere kaydıgından dikkatli bakamamıs olabilirim :)

gulceuns
21-03-2014, 18:40   |  #3  
gulceuns avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Teşekkür ederim. İletişimi tamamen kaldırsam da olur aslında. Adsense onayı almak için oluşturmuştum. Menüyü bir şekilde tek sıra yapmaya çalışayım. Artık ya fontu küçültürüm ya da farklı bir menü tasarımı yapmaya çalışırım. Kod bilmeyince düzenleme yapmak zor oluyor, ama araştıra araştıra düzeltirim. Fotoğrafları ve tarifleri beğendiğinize çok sevindim :))