Bluetooth'u kullanabileceğiniz 6 farklı alan!

CHIP Online
05-03-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cebinizdeki Bluetooth teknolojisi ile neler yapabileceğinizi biliyor  musunuz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/blu ... kli-alan_39007.html

Resimlerle: Fiyatı düşen 15 harika cep telefonu!

Bluetooth, farklı birçok elektronik cihaza girmeyi başaran, zaman içinde geliştirilen harika bir teknoloji. Son düzenlemelerle beraber güç tüketimi de azalan Bluetooth, Android'li ceplerin vazgeçilmezlerinden. İşte Android'li cebinizde Bluetooth'u kullanabileceğiniz 6 alan.


Eller boşta: Bluetooth ile elimizi hiçbir cihaza sürmeden rahatça konuşabiliyoruz. Bluetooth destekli kulaklıklar ve otomobil müzik ses sistemleri, telefonunuz cebinizdeyken görüşme yapmanıza izin veriyor.


Müzik: Sesi çok temiz bir biçimde aktarabilen Bluetooth kulaklıkları, telefonunuzdan ve diğer cihazlardan kablosuz olarak müzik dinlemenize izin veriyor. Bazı otombillerde direksiyonun altında bulunan düğmelere basarak parçalar arasında geçiş yapmanız bile mümkün.


Klavye ve fareler: Bluetooth'un kablosuz iletişim cihazı olmaktan öte başka işlevleri de var. Örneğin tabletinizde veya cebinizde hızlıca yazı yazmanız gerekiyorsa, ona Bluetooth üzerinden bir klavye bağlayabilirsiniz. Bazı cihazlara fare bağlayarak onları bir masaüstü PC gibi kullanabilmeniz bile mümkün.


Tüm Konu: Bluetooth'u kullanabileceğiniz 6 farklı alan!

Resimlerle: Fiyatı düşen 15 harika cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr