Bölüm Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
GRaNZaT
12-10-2007, 10:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Değerli üyeler,

Bilgi dünyasındayız ve Internet en hızlı ve en geniş bilgilenme&bilgilendirme platformu. Bu bölümü açmamdaki amaç, hizmetlerinden yararlandığınız Online Alışveriş Siteleri'nde karşılaştığınız iyi ve kötü olayları diğer kullanıcılar ile paylaşarak onlara yol göstermeniz.

Tabi ki bu bilgilerin paylaşımı belirli çizgiler içerisinde olmalı. Ben size kurallar sıralayarak kışla havasına sokmayacağım ancak dikkat etmenizi rica ettiğim bir kaç şeyden bahsedeceğim.

- Öncelikle size yapılan ne olursa olsun, tüm forumlarda geçerli olan KÜFÜR, HAKARET, AŞAĞILAYICI tarzda yazılar burada iki kere yasaktır. Zira direkt burada olmayan birisi/birileri hakkında konuşacaksınız, elbette ki yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz.

- Yazdıklarınızın inandırıcılığını arttırmak adına, mümkünse yazdıklarınızı bir resim ile destekleyin. Bu şekilde insanların sizin söylediğinize güveni artacaktır.

- Eğer mesajınız silinir veya düzeltilirse lütfen önce yazdığınızın neresinde hata olduğunu düşünün. Bunun için ayrı bir konu açmayın.

Genel hatları ile sizden beklediklerimiz bunlar. Zaten CHIP Online üyelerinin büyük kısmı eminim ki bunları yazmasaydım da dikkat edecek, bu etik kurallar çerçevesinde hareket edecekti ama ben yine de belirtmek istedim.

Umarım sizlere iyi bir şekilde yol gösterecek bu yeni bölümde hepimiz elimizden geldiğince katkıda bulunuruz.