Bomba iddia! Onur, Arda'nın yanına mı gidiyor?

minimaladam
27-12-2013, 14:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
221 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Milli futbolcu Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, Chelsea'nin Courtois'yı geri çağırması üzerine yoğun bir şekilde kaleci arayışlarına başladı.

DHA'da yer alan habere göre; Madrid takımının Belçikalı kaleci Courtois'den boşalacak yeri Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur ile doldurmayı planladığı öğrenildi.

Onur'un son haftalarda gösterdiği çıkışı yakından takip eden Atletico yönetiminin Trabzonspor ile bu kalecinin transferi için anlaşma zemini aramaya başladığı iddia edildi.

Öncelikli olarak Courtois'nın bonservisini almak isteyen Atletico Madrid Kulübü'nün, Chelsea'nin Belçikalı kaleci için biçtiği 20 milyon euro bedeli görünce geri adım attığı ve Onur'a yöneldiği belirtiliyor.

Courtois'yı Barcelona'nın da istediğini bilen Atleticolu yöneticilerin bu file bekçisinden umudunu kestiği ve Ocak ayında mutlaka kaleyi yeni bir isme teslim etmeyi planladığı savunuluyor.

Atletico Madrid'in Onur için Trabzonspor'a önereceği bonservis bedelinin en fazla 8 milyon euro olacağı da gelen haberler arasında.

Son Düzenleme: minimaladam ~ 27 Aralık 2013 15:08
Rose of Dark Winter
27-12-2013, 15:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
497 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Umut ediyorum gerçekleşir; Onur kaliteli üst düzey bir kaleci.. Ülkemizde beyefendi duruşa sahip ender futbolcularımızdan..