Borderlands 2'yi bekleyenlere iyi sürpriz

CHIP Online
26-08-2012, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Borderlands 2'yi iple çeken oyun severler, bu küçük sürpriz ile daha da heyecanlanacaklar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bor ... -surpriz_35543.html

Resimlerle: E3 2012'den en çok beklediğimiz 10 oyun!

Yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Borderlands 2'nin çıkmasına bir aydan daha az bir süre kaldı. Oyunun geliştiricileri ise heyecanı artırmak için gayet başarılı bir yol bulmuş gibiler: Tarayıcıdan oynanabilen, 8-bit'lik bir "&lt;span style="text-decoration: underline;">The Border Lands</span>".


Her biri farklı güçlere ve zaafiyetlere sahip dört karakter arasından birini seçerek başladığınız oyunda denetimler oldukça kolay. Ok tuşlarıyla karakterinizi istediğiniz yöne doğru yürütebiliyor, Space tuşu ile ateş ediyorsunuz. Oyuna başlar başlamaz kendinizi bir savaş alanında buluyorsunuz ve canavarlar hemen üstünüze gelmeye başlıyor. Oyunda düşmanlarınızı öldürdükçe deneyim kazanıyor ve seviye atlayabiliyorsunuz. Tahmin etmiş olabileceğiniz gibi amacınız, düşmanlarınızı onlar sizi öldürmeden önce ortadan kaldırmak.


Oyunu oynarken bazı düşmanlarınız silahlarını düşürebiliyorlar - bu sayede silahınızı değiştirebiliyorsunuz. Ancak oyunu duraklatmak mümkün olmadığından hangi silahı seçeceğinize çabuk karar vermeniz gerekiyor. Tüm düşmanları öldürdüğünüzde ise farklı düzene sahip yeni bir bölüme geçiyorsunuz.


Gearbox ve 2K Games'in ortaya çıkardığı bu oyun, geliştiricilerin Borderlands hayranlarının hislerini ve heyecanını paylaştığını gösteriyor.


 

Tüm Konu: Borderlands 2'yi bekleyenlere iyi sürpriz

Resimlerle: E3 2012'den en çok beklediğimiz 10 oyun!

Kaynak: www.chip.com.tr