Borsa,Bankacılık,Forex ve Kripto Paralar

kizilperi
17-01-2020, 11:12   |  #1  
kizilperi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2020

En iyi yatırım araçlarından biri sabit gelirini koruyan ve uzun vadede artış sağlayan hisse senetlerinidir.Güvenilir bir firmaya ortak olup hisse senetlerinden uzun zamanda büyük kar sağlayabilirsiniz.Ancak hisse senedi alırken dikkat etmeniz gereken en önemli faktör şirketin zamanla daha çok gelişip satışlarının artacağına inanmaktır.
Bunun yanı sıra altın ülkemizde en çok tercih edilen yatırım birimidir.İnsanlar evlenirken bile zor zamanlarında kullanmak üzerealtınalıp buna yatırım yaparlar.Altın alıcısını üzmeyen her zaman uzun vadede artışını gösteren bir birikim aracı olmuştur.Geleceğin yatırım aracı olarak ise artık sanal para olarak adlandırılan bitcoin gibi kripto paralaryükselişe geçmeye başladı.Son zamanlar da bir çok kişi internet üzerinden kripto piyasısına yatırım yapmakta ve gelecekte çok yaygın olarak para yerine kullanılacağı düşünülüyor.

berkanbir
07-09-2020, 11:30   |  #2  
berkanbir avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 4
90 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Borsaya yeni başlayan arkadaşların genel olarak yaptıkları hatalardan bir tanesi hemen işleme girip para kazanma heyecanı. Elbette yatırım yaparak para kazanmanın derdine düşüyoruz ancak bunun için önce deneyim ve bilgi birikimi ayrıca çok iyi de piyasa takibi yapmak gerekiyor. Bunların yanı sıra doğru yerlerden ve kişilerden de güvenilir şeyler öğrenmekte fayda var. Bende çok eski sayılmam borsada bu nedenle halen borsaya yeni başlayanlar ne yapmalılar gibi makaleler okuyorum. Bu yazı cidden çok işime yaradı diyebilirim. Okumanızı en azından bir göz atmanızı tavsiye ederim: https://borsanasiloynanir.co/borsaya-yeni-baslayanlar-ne-yapmali/