bozok üniversitesi

kemalberke
06-07-2020, 15:36   |  #1  
kemalberke avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2020

Bozok Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

  Bölümümüz Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunda yer almaktadır. Bölümüzün bu dönem ki kontenjanı 30 olarak açıklanmıştır. Çok değerli ve bir o kadar da bilgi birikimine sahip kadro bulunmaktadır.

Okul sonuna kadar sizleri profesyonel bir animasyon ve tasarımcı yapmak hedeflenmektedir. İdealleri olan okulumuzun ve bölümümüzün başarı oranları oldukça yüksektir.

Kullanılan programları inceleyecek olursak;

-AutoCAD

-Illustrator

-Photoshop

-3Ds Max

-After Effects

-Adobe Animate

Programları kullanılmaktadır. Günümüzde oldukça sık kullanılan ve sektörde kullanılması istenen programlar öğretilmekte.

Ben Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim bir öğrencinin yorumunu merak edenler olursa eğer bölümle alakası ve ilgisi olanların kesinlikle tercih sırasında yer alması gereken bir okul ve bölüm olduğunu düşünüyorum.


  Avantajları hususuna değinecek olursak hepimizin bildiği üzere teknoloji çağında yaşıyoruz. Gideceğimiz her sektörde mutlaka bizlere ihtiyaç var bilgilerimize ve tasarım yeteneklerimize ihtiyaçları var.


  Okulumuzun verdiği avantajlardan bahsedecek olursak eğer daha öncesinde de bahsettiğim gibi üst düzey bilgilere sahip hepsi kendi alanında uzman ayrı ayrı hocalara sahip bir bölümdür. Bilgilerinin ve yeteneklerinin yoğunluğu biz öğrenciler için oldukça önem taşımaktadır.