Brother Türkiye'den P-Touch'a yeni dağıtıcı!

CHIP Online
06-02-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Brother Türkiye, P-Touch etiket yazıcıları için bu önemli ismi yeni iş ortağı olarak açıkladı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bro ... dagitici_45243.html

Yüzyılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanında Japon kalitesini ve teknolojisini tüketicilere ve kurumlara sunan Brother Industries, Ltd. Grup şirketlerinden Brother International (Gulf) FZE'ye bağlı olarak Türkiye'de hizmet vermekte olan Brother Türkiye, işte, evde, ofiste, okulda daha organize olmak için hızlı ve verimli etiketleme ürünleri  P- Touch serisi  etiket yazıcıları için Shangri La Bosphorus'da gerçekleştirdiği toplantıda bayileri ile buluştu.


Brother  yurtiçi ve yurtdışı  üst düzey yöneticileri  ve MAS üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda MAS ve Brother  Türkiye'nin yeni iş ortaklıkları ile ilgili açıklamalar yapıldı. Toplantıda ayrıca  P -Touch markalı ürünlerin yeni  yol haritasından da bahsedildi.


Türkiye'de kullanımı her geçen gün yaygınlaşan, farklı sektörlere uygun çözümlere sahip ürün yelpazesiyle dikkat çeken P-Touch ürün grubunda ev kullanımından, endüstriyel kullanıma kadar bir çok farklı özellikte ürün bulunuyor. Dayanıklı tasarımları ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle dikkat çeken ürünlerin etiketleri  ise laminasyon özelliği sayesinde, sıcakta, soğukta, suda, kimyasallarda kullanımına olanak tanıyor. Yapıştırma gücü ile de farkını ortaya koyan P- Touch etiketlerin  farklı malzeme yüzeylerinde ve  zorlu koşullarda kullanılmalarını mümkün kılıyor.


Brother Türkiye  P-Touch Ürün Müdürü Başak Gökçetekin  MAS ile gerçekleştirdikleri yeni  iş ortaklığı ile ilgili düşüncelerini şöyle aktardı ;
 "MAS'ın,  P-touch markasına yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz.  MAS'ın geniş dağıtım kanalları markamıza büyük katkı sağlayacaktır,  ulaşmamız gereken bir çok farklı sektör  var, bu nedenle dinamik , profesyonel ve deneyimli bir ortağa ihitiyacımız vardı, beraberce büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam"dedi.


MAS Kırtasiye Genel Müdürü  Salih Karakaş ise konu ile ilgili şöyle konuştu "Kırtasiye sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahibiz. Brother gibi köklü bir markanın P-Touch etiket yazıcısı ürünlerinin Türkiye distribütörü olmak bizi bir adım daha ileriye taşıyacak bir anlaşma oldu. Brother ile yaptığımız bu güçlü işbirliği ile dünyaca ünlü P-Touch markasının Türkiye'de daha da güçlü olmasını sağlayacağız." dedi.

Tüm Konu: Brother Türkiye'den P-Touch'a yeni dağıtıcı!

Kaynak: www.chip.com.tr