Bu cepte ön kamerada LED flaş var!

CHIP Online
09-10-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ön kamerasındaki LED flaşı ile FLY IQ4513 Quantum, yüksek performansı uygun fiyat ile buluşturdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cep ... flas-var_50023.html

Resimlerle: Tarihi fotoğraflar Flickr'da yayınlandı!

Akıllı telefon kullanım oranları hızlı bir şekilde artarken tüketiciler kamera, ekran ve performans olarak daha üst özelliklere sahip olan ürünlere ilgi göstermeye devam ediyor. Öte yandan Türkiye'de taksit sınırlamaları ve döviz kurlarındaki artış, bu ürünlere olan erişim imkânını gittikçe azaltıyor. 10 yıldır Rusya, Ukrayna, Hindistan, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarlarında faaliyet gösteren, tüketici ve kurumsal uygulamalara yönelik telefonlar geliştiren Meridian Group bünyesinde faaliyet gösteren FLY Mobile, üst düzey akıllı telefonlarda bulunan gelişmiş özellikleri üstün kalite malzeme ve işçilik ile birleştirerek tüketicinin çok daha kolay ulaşabileceği uygun fiyata sunuyor. Bu anlayış ile geliştirilmiş olan FLY IQ4513 Quantum, pazarda beğeni toplamaya devam ediyor.


Dual Led Flash ( Çift Flaş)


Ürün, ön kamerasında LED flaş desteği  ( aydınlatma ışığı ) ile fark yaratıyor. Karanlık ortamlarda fotoğraf çekerken ekstra aydınlatma sağlayan bu özelik sayesinde selfie (özçekim) resimlerinizin renk kalitesini artırmanız mümkün.


Yüksek performans ve üstün özellikler uygun fiyata


Yeni nesil uygulamalar ve oyunların çok daha yüksek performans ile çalıştırılmasını sağlamak için "True Octa Core" teknolojili 2.0 Ghz'lik 8 çekirdekli işlemci ile birlikte gelen FLY IQ4513 Quantum, 2 GB belleğe ve 32 GB dâhili hafızaya sahip. Gerçek sekiz çekirdek sayesinde FLY IQ4513 Quantum, Android 4.4.2 KitKat işletim sisteminin widget ve arka plan işlemlerini sorunsuz bir şekilde yürütülmesini ve bir yandan oyun, müzik veya video uygulamalarının hızlı bir şekilde çalıştırılabilmelerine imkân tanıyor. Dual mikrofon, yüz tanıma ekran kilidi, adım sayma gibi farklı özellikleri bünyesinde buluşturuyor. Kullanıcılar ayrıca dilerlerse SD kart kullanarak dahili hafızayı artırabiliyorlar. IQ4513 Quantum, 5 inçlik IPS teknolojisine sahip ekranı Full HD kalitesinde (1920x1080) 480ppi çözünürlük sunarak büyük ekran ihtiyacını en yüksek kalitede karşılıyor.    


5 MP'lik ön kamera


FLY IQ4513 Quantum tüketici tercihlerinden en büyük kriterlerden biri olan kamera performansında da uygun fiyatına karşın üstün performans sunuyor. Akıllı telefonun arka tarafında bulunan 13 MP'lik kamera, net, keskin ve yüksek çözünürlükte fotoğrafların çekilebilmesine izin verirken aynı zamanda Full HD kalitesinde video kayıtları yapılmasına olanak tanıdığı gibi Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) özelliği ile video çekimlerini gerçeğinden ayıramıyacaksınız. IQ4513 Quantum'un önünde bulunan 5 MP'lik kamerası ise Selfie fotoğraf sevenlerin detaylı ve net fotoğraflar çekebilmelerini sağlıyor.  Canlı fotoğraf çekimi, 99 çekime kadar sürekli çekim, yüz algılama, gülümseme çekimi ve HDR gibi özellikler ile IQ4513 Quantum kamerası ile hiçbir anı kaçırmayacaksınız. 


Ekim ayı içerisinde Türkiye'de pazara sunulacak olan FLY IQ4513 Quantum, 899 TL'lik fiyatı ile gelişmiş özellikler, üstün performans ve şık tasarımlı akıllı telefon arayan tüketiciler için en uygun ürün olacak. 

Tüm Konu: Bu cepte ön kamerada LED flaş var!

Resimlerle: Tarihi fotoğraflar Flickr'da yayınlandı!

Kaynak: www.chip.com.tr