Bu fotoğraftaki cep, Xperia Z2 mi?

CHIP Online
06-02-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z2, müthiş bir özelliği ile birlikte, internete sızmış olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... ia-z2-mi_45238.html

Resimlerle: Sony Xperia Z Ultra'yı yakından inceleyin!

2014'e hızlı bir şekilde giren teknoloji sektörü, çıtayı bir derecede daha yukarı çıkarmak için MWC 2014'e gün sayıyor. Teknolojinin geldiğini en üst noktayı temsil eden fuarlardan ikincisi olan MWC, bu yıl da birçok farklı ismi ağırlayacak.


Fakat her yıl olduğu gibi, fuardan önce birçok dedikodu yayılmaya başlamış durumda. Sony'nin Xperia Z2 modelinin fuarda tanıtılacağını duyan bazı meraklı gözler, eğer fotoğraftaki görsel gerçekse, cihazı çoktan bizlere tanıtmayı başardılar bile. Digi-woo isimli Çinli bir sitede gözüken fotoğraf, gizli çekim yapılarak paylaşılmış zira fotoğraf ziyadesiyle bulanık. Yine de dikkatli bakıldığı zaman ekran üzerindeki simgeler ve genel hatlarıyla kullanılan renkler, tam da Sony tarafından kullanılanlara benziyorlar. Aynı zamanda bu fotoğraf üzerinden cihazın çerçevesinin ne kadar ince bir yapıya sahip olduğunu seçmek hiç de zor değil.


Her ne kadar düşük kalite görseller şüphe uyandırıyor olsa da bu fotoğrafların Xperia Z2'ye ait olma olasılığı gerçeğini yok etmiyor. İyi haberse Sony Xperia Z2'nin birkaç hafta içerisinde piyasada olacak olması.   

Tüm Konu: Bu fotoğraftaki cep, Xperia Z2 mi?

Resimlerle: Sony Xperia Z Ultra'yı yakından inceleyin!

Kaynak: www.chip.com.tr