Bu fotoğraftaki yeni Xperia Z1 mini mi?

CHIP Online
04-10-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sızan yeni bilgiler, Xperia Z1 mini'nin sunacaklarının, kendisi kadar küçük olmayacağını gösteriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... -mini-mi_42962.html

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Sony'nin merak edilen yeni "mini" telefonu hakkında yeni bir belge internete sızdı. Japon devinin, Japon operatör NTT DoCoMo operatörü ile piyasaya süreceği telefonların açıklandığı bir broşürün sızmasıyla ortaya çıkan telefonun, Xperia Z1 'mini' olarak beklenen telefon olduğu düşünülüyor.


"Xperia Z1 f" olarak isimlendirilen telefonun 4.3 inç ekrana ve 720p çözünürlüğe sahip olduğu görülüyor. Bilindiği gibi Xperia Z1, 5 inç'lik bir ekrana sahip. 


2.2GHz Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak telefonun 20.7 MP çözünürlüğünde kamerayla geleceği de anlaşılıyor. Eğer bu özellik doğruysa telefonun alışılandan biraz daha kalın olmasının nedeni de ortaya çıkmış oluyor. Telefonun 5 inç'lik telefonları fazla büyük bulan, özellikle de küçük elli Japonlar arasında büyük talep görmesi bekleniyor.


Ayrıca, son günlerin modasıyla, telefonun farklı renklerde piyasaya çıkması bekleniyor. Pembe, beyaz, siyah, sarı gibi renkleri piyasada görmek mümkün olacak. Sony'nin altın rengi çılgınlığına kapılıp kapılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Tüm Konu: Bu fotoğraftaki yeni Xperia Z1 mini mi?

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Kaynak: www.chip.com.tr