Bu karne hediyesi hem oyun hem de ders için!

CHIP Online
25-01-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Karne heyecanı yaşayan çocuklarınıza sürpriz yapmak istiyorsanız, işte size göre bir seçenek...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... ers-icin_38266.html

Online alışveriş dünyasının sevilen yüzü elmasepeti.com, sömestr tatiline yaklaştığımız bugünlerde karne heyecanı yaşayan çocuklarına sürpriz yapmak isteyen velilere, Koss'un SB40 mikrofonlu kulak üstü kulaklığını öneriyor.


Dil kursları ve yurtdışı bağlantılı merkezler tarafından TOEFL ile benzeri eğitim ve sınavlar için tercih edilen Koss SB40, aynı zamanda derin basları seven oyun meraklıları için ideal bir ürün olarak kabul görüyor.  Ses seviyesi ne olursa olsun içinde yer alan dinamik birleşenler sayesinde her zaman düzgün bir ses üretimi sağlayan kulaklık, sahip olduğu 20 - 20.000 Hz'lik frekans aralığı ile en sevilen oyunlara da hayat veriyor. Çocuklar ve gençler, Koss SB40 ile hem oyun oynarken büyük keyif alacak hem de yabancı dil eğitimi gibi interaktif çalışmalarda kaliteli bir öğrenme süreci yaşayacaklar.


Koss SB40'ın yumuşak imitasyon deriden olan kulaklık yastıkları uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık vermiyor. Mikrofonu ise sahip olduğu ortam gürültüsünü engelleme özelliğiyle; bir ses tanıma programında dahi seslerin rahatça algılanabilmesine olanak sağlıyor. Ayarlanabilir kafa bandı ile rahat bir kullanım sunan SB40, kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar sağlamlığını koruyor.


126 TL + KDV fiyatla satışa sunulan Koss SB40 kulaklık ile diğer Koss markalı ürünleri elmasepeti.com üzerinden detaylıca inceleyebilir, kendiniz veya sevdikleriniz için uygun olacak bir modele kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tüm Konu: Bu karne hediyesi hem oyun hem de ders için!

Kaynak: www.chip.com.tr