Bu siteden indirdiğim Zonealarm başıma bela oldu.

casstime
25-06-2010, 23:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Öncelikle herkese selamlar. Ben bu siteden Zonealarm Forcefield diye bir firewall indirdim. İndirdiğime pişman oldum. Bu firewall ile "tivibu" kullanamıyorum. Tivibu hata veriyor. Bu firewall'a tivibu güvenlidir diye nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Sonra oyun oynayamıyorum. Online oyunların hepsini ama hepsini engelliyor. Ne var ne yok engelliyor, oynayamıyorum. Bu yüzden siliyim dedim, o da ayrı bir bela oldu. Sildiğimde yine aynı durum devam etti, fakat ek olarak mozilla firefox kullanım dışı oldu. IE ise çok yavaş oldu. Tekrar kuriyim dedim, yine başa döndüm. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yardım edin çok çaresiz durumdayım. Birde söyliyeyim format son çare onun dışında yapabileceklerimi soruyorum??

Atilla Sarıtaş
25-06-2010, 23:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Sistem geri yükleme denedin mi?

Nicoll
26-06-2010, 00:32   |  #3  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Aşağıdaki linkten Revo Uninstaller programını indir ve Zonealarm'ı bu program ile kalıntı bırakmadan güvenli kaldır...

http://www.revouninstaller.com/r ... _free_download.html

Alternatif olarak Comodo güvenlik duvarını deneyebilirsin...

zxsel
26-06-2010, 00:41   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

DOSTUM ZONE ALARM COKIYI bır fırewall dır kurarken yanlıs kurmusun ototmatık yapsaydın ayarları onlara ızın verırsı ayrıca ılk kurdugun gun davranıs takıp eder ornek neye ızın verıp vermıcenı sana sorar sende allow deyıp  kutu ıcın ısaretlersen bırdaha hep ızın verır ıstedıklerıne

vede regseeker programı ıle  acıp zone alarm yazarsan kalan tum kalıntıları sılersın

yada yenden kurup kaldırmayı dene

casstime
26-06-2010, 18:10   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Beyler öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Sistem geri yklemeyi önern arkadaşım, onu ilk denemiştim zaten ama geri yükleme noktası oluşmamış. O yüzden olmadı. Revoun'u öneren kardeşim zonealarm güvenlik uyarısı verip sayfayı kapatıyor internetten aradım programı indirme linkinde virüs var diye kapatıyor. Zonealarm ilk kurduğumda hiçbir şey sormadı zaten otomatik diye bir şey göremedim. Kurma da da yanlış yapamam çünkü sadece kuracağım yeri seçip next next dedim oradada bir sıkıntı olamaz. Başka sitelerede yazdım onlarda fayda etmedi. Şimdi format atacağım artık başka çaresi yok hem bilgisayar rahatlar. İyi günler herkese.

Nicoll
26-06-2010, 19:39   |  #6  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Eğer format atmadıysan şunları da dene;

Öncelikle zonealarmı kendi arayüzünden devre dışı bırakmayı dene... Olamzsa başlat > Çalıştır > msconfig yaz... Buradan hizmetler ve başlangıç kısmından zone alarmı kaldır... Yine başlat > çalıştır regedit yaz, buradan da HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall kısmından Zone alrmı sil ( bunu yapmadan önce bir yedek almanı öneririm)