Bu yazıcının kullanım maliyeti çok düşük

CHIP Online
14-10-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Lomond EvoJet Office, baskı maliyetini inanması güç seviyelere düşürüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... ok-dusuk_36426.html

Renkli baskı teknolojisinde dikkat çeken Lomond EvoJet Office, sayfa başı 0,03 dolarlık (yaklaşık 6 kuruş) çıktı maliyeti ile ekonomik kullanım sağlıyor.


Lomond EvoJet Office, baskı kalitesi ve dakikada 60 sayfalık baskı hızının yanında, sayfa başı 0,03 US$'lık çıktı maliyeti ile piyasadaki en düşük kullanım maliyetli yazıcılardan. Lazer yazıcılara kıyasla sağladığı %84 elektrik tasarrufu ile de ayrıca dikkat çekiyor.


OEM Garantili Kartuş Dolum Merkezleri


Lomond Evojet Office'in bir avantajı da orijinal kartuş kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırması. Lomond Evojet Office "OEM Garantili Dolum" stratejisini geliştiren dünyada ilk OEM markası. Lomond Evojet Office için, orijinal mürekkebi ile OEM garantili kartuş dolum merkezleri kuruluyor. Aksel Dış Ticaret, kullanım yoğunluğuna göre Türkiye genelinde kurmaya başladığı kartuş dolum merkezlerinde OEM garantili kartuş dolumu yapılarak, cihazın kartuş maliyeti daha da aşağıya çekilmesini sağlıyor.


Yüzde 84'lük Enerji Tasarrufu


Lomond Evojet Office'in sağladığı en büyük avantajlardan biri de enerji tüketimi konusunda. Gerşon Algranati, cihazın 4 yıllık kullanım süresi sonunda, muadili yazıcılara kıyasla %84 elektrik tasarrufu sağladığını dile getirerek, "En tasarruflu lazer yazıcı 4 yılda 743 kW elektrik harcıyor. Bu tüketim bazı yazıcılarda 2348 kW'a kadar çıkıyor. Son elektrik zamlarını dikkate almadığımızda bu sarfiyat 124 dolar ile 394 dolar arasında değişiyor. Oysa Lomond Evojet Office, bu tüketimi 212 kW'a maliyeti ise 36 dolara indiriyor. Bu da kullanıcısına hızlı ve kaliteli çıktı alma avantajının yanı sıra yüzde 84'lük bir elektrik tasarrufu yapma imkanı sağlıyor" dedi.

Tüm Konu: Bu yazıcının kullanım maliyeti çok düşük

Kaynak: www.chip.com.tr