Buffer: Facebook'ta tam kontrol!

CHIP Online
05-10-2012, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook veya Twitter'da şimdi yazacağınız bir mesajın istediğiniz tarihte yayınlanmasını sağlayın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/buf ... -kontrol_36243.html

Resimlerle: En iyi 24 Chrome web uygulaması!

Facebook, Twitter veya LinkedIn'de paylaşımlarınızı otomatik olarak belirli bir vakitte yapma ihtiyacı duyuyor musunuz? Bir web tarayıcısı eklentisi olan Buffer sadece bunu yapmakla kalmıyor, isterseniz tüm sosyal ağlarınızı aynı anda güncelleyebiliyor.


Buffer, &lt;span style="text-decoration: underline;">Chrome, Firefox, Opera ve Safari'de çalışıyor</span> ancak biz bu yazımızda Chrome'a odaklanacağız. Chrome'da &lt;span style="text-decoration: underline;">Buffer</span>'ı yüklediğinizde diğer eklentiler gibi adres çubuğunun sağında yeni bir simge beliriyor.


Herhangi bir sayfayı Facebook, Twitter veya LinkedIn'de paylaşmak için bu düğmeeye basmanız yeterli oluyor (oturum açmanız gerekebilir). Paylaşacağınız mesajı yazdıktan sonra onu isterseniz direkt olarak gönderebilir veya gönderileceği tarih ve saati ayarlayabilirsiniz. Eklentinin en iyi yanı ise paylaşırken sayfayı terketmek zorunda kalmamanız.


Buffer simgesine sağ tıklayarak Options'ı seçerseniz, eklentinin sunduğu seçeneklere ulaşıyorsunuz. Burada Buffer'ı nasıl kullanacağınızla ilgili ayarları yapabilir, klavye kısayolları atayabilirsiniz.


İndirin (Chrome için): &lt;span style="text-decoration: underline;">Buffer</span>

Tüm Konu: Buffer: Facebook'ta tam kontrol!

Resimlerle: En iyi 24 Chrome web uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr