BufferZone [21.12.2009]

CHIP Online
21-12-2009, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BufferZone Pro mevcut güvenlik önlemlerinizi ek bir katman koruma ile iyice sağlamlaştıran, yeni bir teknoloji sunar. İnternetten ya da harici medya cihazlarından bulaşabilecek zararlı yazılımlara karşı, bilgisayarınızdaki zayıf noktaları kapatır. Mevcut güvenlik yazılımlarılya uyum içince çalışır.BufferZone sanallaştırma teknolojisi internet uygulamalarını, siteleri, dosyaları yalıtılmış bir sanal bölge içerisinde tutar. Bu sayede kişisel dosyalarınıza zararlı yazılımların ulaşmasını engeller. Bütün potansiyel tehlikeler, yalıtılmış bir şekilde BufferZone'un \buffer\ında yani tampon bölgesinde tutulur.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

BufferZone Pro mevcut güvenlik önlemlerinizi ek bir katman koruma ile iyice sağlamlaştıran, yeni bir teknoloji sunar. İnternetten ya da harici medya cihazlarından bulaşabilecek zararlı yazılımlara karşı, bilgisayarınızdaki zayıf noktaları kapatır. Mevcut güvenlik yazılımlarılya uyum içince çalışır.BufferZone sanallaştırma teknolojisi internet uygulamalarını, siteleri, dosyaları yalıtılmış bir sanal bölge içerisinde tutar. Bu sayede kişisel dosyalarınıza zararlı yazılımların ulaşmasını engeller. Bütün potansiyel tehlikeler, yalıtılmış bir şekilde BufferZone'un \buffer\ında yani tampon bölgesinde tutulur.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBufferZone Pro ile sörf yapın, bankacılık işlemlerinizi, sohbet ve e-posta iletişimini gönül rahatlığı ile yürütebilirsiniz. İnternet kullanımı bu yazılım sayesinde olması gerektiği gibi olur. Sağlanan güvenlik, özgürlük ve kafa rahatlığı bu yazılımı seveceksiniz.Not: Bu sürüm 6 ay için geçerlidir ve bu süre zarfında güncellemelerden ve teknik destekten yararlanma imkanı sunacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: BufferZone

bilgi_çağı
21-12-2009, 14:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Bilgilendirme için teşekkürler.
Ben bir yazılım yüklerken, bu siteden, kullanıcı puanlamalarına göre karar veriyorum bu yazılımı da pek beğenmemişe benziyorlar, buyüzden yüklemedim ve tam sürüm de değilmiş zaten 6 aylıkmış.

PESSIMIST
21-12-2009, 15:35   |  #3  
PESSIMIST avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Aşağıdaki dosyayı indirirseniz daha sonra da kurabilirsiniz:
http://bit.ly/8PJuKt
http://ul.to/jhzzs1

Ali34
21-12-2009, 22:33   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Genelde işletim sistem uyumu olarak Windows 7 yazmasada şuana kadar bu program haricinde hiçbir programda sorun yaşamadım.

İşletim sisteminiz Windows 7 ise kesinlikle yüklemeyin ve kurmayın (xp modu diyeceği ama bu program için onada pek güvenemiyorum).

Eğer kurdunuz ve yeniden başlattan sonra mavi ekranla karşılaştıysanız ve  sonrasında yeniden başlat işlemi yapıyor ve kısır döngü içinde bu sürekli devam ediyorsa yapmanız gereken güvenli modda programı kaldırmak ozaman bir sorun kalmıyor.(yani sitemi geri almaya gerek yok) kısır döngü son bulup herşey normale dönüyor..

 
İlk başta sorunun bu programdan kaynaklandığını tahmin etmedim (arada başka işlemlerde yapmıştım ve yeniden başlatı daha sonraya bırakmıştım) ama sistemi geri aldığımda ve programı aynı şekilde yeniden kurup tekrar başlattığımda sorunun programdan kaynaklandığını anlamış oldum ve güvenli modda program kaldırmak suretiyle herşey normale dönmesinide sağlamış oldum.

Diğer işletim programlarında sorun çıkartımı ondanda emin değilim açıkçası. ama çıkartırsa programı kaldırmanız yeterli olacaktır.

Programı kullanamadığım içinde izlenimlerimi malesef aktarmıyorum.

GeçeninYargıcı
21-12-2009, 22:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

İşletim sisteminiz zannedersem win 7 benim kulladığım xp home programı beğenmedim sebebi sistemin dns ayarlarını değiştiriyor kendine göre bir ayar uyguluyor nerden bu kanıya vardın derseniz bilgisayarda 
Launch Ad Muncher  adında reklam önleyici kurulu bu programın çalışa bilmesi için kendi bünyesinde proxy belirlemek gerekiyor Buffer zone isimli program mevcut programın çalışmasına engel oluyor.
 
 

mesut_illegal
22-12-2009, 09:32   |  #6  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

Teşekkürler bakalım nasıl bi deneyelim.