Bulutta yaratıcılık dönemi başlıyor

CHIP Online
17-02-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Adobe, günümüzün en önemli teknolojik trendlerinden olan bulut bilişimde önemli bir adım attı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bul ... basliyor_38733.html

Adobe, günümüzün en önemli teknoloji trendlerinden bir tanesi olan bulut bilişimde önemli bir adım atıyor. Türkiye pazarına sunulan Creative Cloud ile Adobe, çözümlerini her yerden kolayca ve uygun maliyetlerle erişilecek şekilde kullanıcılarına ulaştırırken kullanıcılar; Adobe'nin yeni ürün, servis ve güncellemelerinden de herkesten önce en hızlı şekilde yararlanabilecek.


Sunduğu çözüm ve yeniliklerle teknoloji dünyasında gündemi belirleyen şirketlerden biri olan Adobe, ülkemizde de bir süredir merakla beklenen "Adobe Creative Cloud"u Türkiye pazarına sundu. Adobe, Creative Cloud ile günümüzün en önemli teknoloji trendlerinden biri olan bulut bilişimde önemli bir adım atıyor.


Adobe'nin bulut bilişim çözümü Adobe Creative Cloud, birbirinden farklı iş akışlarını, kullanımı kolay ve doğal tek bir deneyime dönüştürüyor. Adobe Creative Cloud ile Adobe, yaratıcıların işlerini kolaylaştıran çözümlerini tüm lokasyon ve cihazlardan kolayca erişilebilecek şekilde kullanıcılarına ulaştırıyor. Adobe Creative Cloud ile kullanıcılar, Adobe'nin yeni ürün, servis ve güncellemelerinden de herkesten önce en hızlı şekilde yararlanabilecek.


Adobe Creative Cloud, 15 Şubat Cuma günü Ortaköy Banyan Restoran'da, Adobe Systems Rusya, Türkiye ve Ortadoğu Bölge Müdürü Arseny Tarasov'un da katılımı ile gerçekleştirilen lansman yemeği ile kamuoyuna duyuruldu.


Tüm Konu: Bulutta yaratıcılık dönemi başlıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

yidende67
17-02-2013, 20:28   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

bakalım nasıl gelişecek.görelim.