bütün resimlerim kayboldu...

gıcık_olasım_var
26-04-2011, 03:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

resimlerim ve videolarım bilgisayarım d data kalasöründeydi.orda belgelerimin içinde saklıyordum.fotoğraflararıma bakmak için belgerim klasörünü açmak istedim.nasıl olduysa elim kaydı ve burdaki belgelerim kalasörünü bir başka kalasörün içine attım.şimdi o klasörün üstüne imleeçle geldiğimde klasör boş diyor.açmaya çalışıyorum,erişim engellendi diyor.Allah aşkına bi bilen varsa cevap versin.bütün resimlerim silindimi şimdi?kurtarabilirmiyim.

jupiter65
26-04-2011, 05:18   |  #2  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,167 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Belgelerim > Düzenle > Klasör ve Arama Seçenekleri > Görünüm >Gizli Dosya ve Klasörleri Göster tilkini işaretleyin>Ugula
Bundan sonra Belgelerimdeki gizli klasörleri biraz silik şekilde görebilirsiniz. Verilerinizi buradan D diskine transfer edin. Sonra tekrar aynı formüller Gizli Dosya ve Klasörleri Gizle seçeneğini işaretleyip uygulaya tıklayın. Eski halini alsın. İsterseniz verilerinizin bulunduğu klasöre Winrar ile şifre koyabilirsiniz. Önemli verilerinizi  D diskinde yada harici diskte bulundurmanızı tavsiye ederim. C diskini kullanmayın.

Son Düzenleme: jupiter65 ~ 26 Nisan 2011 16:10
barisya
26-04-2011, 10:18   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

erişim izninizin olmadığı bir klasöre yanlışlıkla resimlerinizin olduğu klasörü nasıl taşıdınız şaşırdım doğrusu. eliniz yanlışlıkla shift+delete tuşlarına kaymış olmasın? yine de erişiminizin olmadığı bir klasöre erişmeniz için şu adımları takip edebilirsiniz:
erişim yetkinizin olmadığı klasöre sağ tıklayıp özelliklere girin, daha sonra güvenlik sekmesine tıklayın (güvenlik sekmesi görünmüyor ise şu adımı takip ederek görünür hale getirebilirsiniz; herhangi bir klasör açıp araçlar menüsünden klasör seçeneklerine girin ve görünüm sekmesinden Basit dosya paylaşımı kullan (önerilen) seçeneğindeki tiki kaldırın, güvenlik sekmesi görünecektir.) tekrar başa dönüp aynı şekilde içine giremediğimiz klasör üzerinde sağ tıklayıp özellikler ve sonra da güvenlik sekmesine girelim. güvenlik sekmesine girmek istediğimizde farklı bir hata ile karşılaşabiliriz, bu çok önemli değil. daha sonra o an oturum açtığımız kullanıcıyı listeye eklememiz gerekiyor. hatta biraz daha işi sağlama alıp biraz aşağıdaki gelişmişe tıklayıp Sahibi sekmesine gelip listeden kullandığımız kullanıcıyı seçelim ve hemen alttaki Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir seçeneğini işaretleyerek tamama tıklayıp çıkalım, klasörün boyutuna göre sahipliği alma işlemi biraz sürebilir. daha sonra tüm açık pencereleri tamamı tıklayıp kapatalım ve erişmek istediğimiz klasöre girmeye çalışalım. bir yanlışlık yapmamışsak klasöre girebiliyor olmamız gerekiyor

gıcık_olasım_var
27-04-2011, 08:49   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

arkadaşlar vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.barisya,dediklerini yaptım ve düzeldi.emeğine sağlık....